2821
2789
عنوان

یه سوال دارم

67 بازدید | 6 پست

خوب من میخوام امروز از بابام برای اولین بار یکم پول بگیرم و بازم برای اولین بار با دوستم برم خرید .

راستشو بخواین با این که ما وضع مالیمون بد نیست پرفکتم نیست اما من شدیدن اقتثادیم از بچگییی خریدام عالین بهترین چیزا رو با بهترین قیمتا میگیرم موقعی که ۱۲ سالم بود یه بار تنها با هواپیما رفتم شمال پیش دختر عموم اون موقع بابام بهم یکم پول داد پهترین چیزارو خریدم با بهترین قیمتا در حدی که کلی لباس مجلسی و خوشگل گرفتم کلی پول اضافه اومد. کلا من از بچگی که ۲ سالم بود یه دختر منطقی بودم تا میدیم چیزی بده یا بدردم نمیخوره سریع پیشیمون میشدم و از کسی که راهنماییم کرده تشکر میکردم که پولم نرفته رو هوا مثلا یک چیز که میخوام بگیرم کلییی میگردم بهترینشو پیدا میکنم و کلیییی مشورت حتی واسه یک دامن!حالا مهم نیس😂راستش زیاد الان چیزی نیاز ندارم اما واسه اولین بار میخوام بی دلیل خرید کنم اما نمیدونم چی😑اخه ما هیچ وقت یک جا ۳ تا چیز نگرفتیم ما هر وقت دیدم یک چیزی قیمتش خوبه جنسشم خوبه گرفتیم و هیچ وقت به بهانه خرید بیرون‌ نرفتیم و با کلی ساک برگردیم 😅 اما میخوام یه بار اینطوری کنم ببینم چطوره کمکم کنید که چی بگیرم پشیمون نشم😂ببخشید سردرد کردمتون والا ادم در روز به یک تاپیک خرید نیاز داره

منم همیشه آدم قانعی بودم ولی چند وقته یاد گرفتم مث بقیه فصلی خرید کنم برم بازار با کلی خرید برگردم😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷