2777
2789

همه که مثل هم‌نیستن‌اما معمولا ماه ۷ به بعد اگه ترک داشته باشی ظاهر میشه مال من هفته های آخر شروع شد

بعضیا اصلا ترک نمیزنن

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۲ هفتمه برا من یه چند تا الان افتاده ولی دارم باوزلین چرب میکنم  که زیاد نشه

روزی یه مشت هم گردو بخور 

خیلی موثره کمتر ترک میزنی

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم

پوست‌من اصلا ترک نخورد تا ۳۶ هفته بودم که یهو ترکید

چقدر ذوق میکردم که اصلا ترک نخوردم 😭😭

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
۲۲ هفتمه برا من یه چند تا الان افتاده ولی دارم باوزلین چرب میکنم  که زیاد نشه

من هفته۳۳ام رو پاهام از دو هفته پیش افتاده اما‌شکمم نه منم‌چدب میکنم یه کرم‌مخصوص‌ترک‌گرفتم

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤
همه که مثل هم‌نیستن‌اما معمولا ماه ۷ به بعد اگه ترک داشته باشی ظاهر میشه مال من هفته های آخر شروع شد ...

هفته۳۳ام پاهام دوهفته ای میشه ترک‌خورده امکان‌داره شکمم نیفته دیگ

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤
واسه منم از هفته ٣٤ يهو ترك خورد 

وای‌چقد بد من هفته ۳۳ام الان

پوست‌من اصلا ترک نخورد تا ۳۶ هفته بودم که یهو ترکید چقدر ذوق میکردم که اصلا ترک نخوردم 😭😭

من هفته۳۳ام‌پاهام ک‌ترک‌ شده یکم ولی شکمم نه منم الان ذوق و استرس دارم‌میترسم یهو‌ نگاکنم ببینم ترک شده 

روزی یه مشت هم گردو بخور  خیلی موثره کمتر ترک میزنی

اها مرسی فک‌کنم مربوط به تغذیه باشه چون بعضیا ترک نمیفته

من هفته۳۳ام‌پاهام ک‌ترک‌ شده یکم ولی شکمم نه منم الان ذوق و استرس دارم‌میترسم یهو‌ نگاکنم ببینم ترک ...

عیبی نداره عزیزم بالاخره یادگاری فسقلی هاست 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
وای‌چقد بد من هفته ۳۳ام الان

شايد واسه تو ترك برنداره بدن با بدن فرق داره من يه دونه تركم نداشتم يهو اينجوري شد خورد تو ذوقم مخصوصن رو پاهام و قسمت كشاله ران 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
عیبی نداره عزیزم بالاخره یادگاری فسقلی هاست 

اون‌ک اره ولی وقتی فک‌میکنم بهش حس بدی دارم اعتماد ب نفس ادم‌میاد پایین اصن

شايد واسه تو ترك برنداره بدن با بدن فرق داره من يه دونه تركم نداشتم يهو اينجوري شد خورد تو ذوقم مخصو ...

منم الان رو کشاله ران افتاده یکمی