2777
2789
عنوان

مادرشوهر

321 بازدید | 38 پست

بچه ها تاپیک های قبلی منو خونده باشین بیشتر متوجه میشین من چی میگم

یه خلاصشو بگم اینکه مادرشوهرمو میخان من نگهدارم ولی من نمیتوم چون مریضم میکنه

حالا یه سوال این که من به خواهر شوهرم بگم که من افسردگی گرفته بودم و قرص مصرف میکردم و تازه بعد از دوسال جدا شدن از خونه ی مادرشوهرم تازه دارم خوب میشم با رفتنم به اون خونه دوباره بازم افسردگیم بیشتر میشه و اینکه تو اقدام برا بارداری هستم و استرس زیاد برام سمه 

یا نگم و برام به چشم یه تیمارستانی نگاه میکنن چون با یکی مشورت کردم گفت نگو بسرت میکوبن میگن مریص روانی بودی با اینکه مادرشوهرم این بلا رو سرم اورده

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

واقعا الان تازه خوب شدین و سلامت روحی به دست اوردین بهتر نیس پیشتون بیاد ...نمیشه با شوهرتون حرف بزنید؟

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو ولی نگو مصرف قرص و... بگو واقعاً فشار روانی زیادی بهم وارد میشه که میتونه روی نگهداری از مادرتون هم تأثیر بگذاره، من واقعا توان و کشش روحیش رو ندارم. 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

عزیزم نگهداری از ایشون وظیفه شما نیست هرچند اگر انجام بدی ثواب داره. برای اینکه نمیخوای نگهداری کنی لازم نیست علت رو بهشون بگی. بگو من در توانم نیست. اونطور که لایق ایشونه نمی تونم در خدمتشون باشم. کسی نمیتونه شما رو مجبور کنه. چه دلیلی داره بگی من فلان مشکل رو دارم؟؟؟؟

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

من تاپیک قبلیت نمیدونم چیه و مادر شوهرت چه مشکلی داره اماااا به راحتی بگو نه بگو نه نگه نمی دارم بگو تو اقدام بارداری هستم اصلا مگه زووووره؟والا ما پدر مادرامون خدای نکرده چیزی شون شه عروس میاد نگه میداره؟؟؟واه واه

♡♡
اون میگه خودتو نزن به مریصی میخنده باور نمیکنه

بگو اصلا خودمو نمیزنم ب مریضی ولی حق دارم ک دوس نداشته باشم همچین کاری بکنم بگو نمیتونم

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂