sahelآرام مدیر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 1143 عنوان بچههههه ها این مبلغ کم نیس؟ | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 34 پست سلام دوستای خوبم دیروز خاله شدم امروز میخوایم بریم دیدن خواهر زادم همسرم میخواد ۵۰۰ تومن پول بزاره توی پاکت بدیم به نظرتون کم نیس این مبلغ؟ 1399/09/08 | 12:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13793 بستگي به سطح كادو دادنتون دارهاگه هميشه زياد كادو ميديد كمهاگه هميشه معمولي كادو ميديد خوبهولي من اگه بودم ميرفتم يه پلاكه خوشگل كفش دوزكي ميگرفتم🙈🙈🙈🙈🙈 عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
shahbanoooo عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 4396 صدقه میدادی 😂 بقران..خیلیییی حرصم گرفت پولشون نمیخام به قول شما ولی زشته روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13793 خوشبحال خواهرت که تو انقد بفکر من تو عروسیم خواهر شوهر برادر شوهرم ۵۰تومن آوردن برام نمیدونستم چکارش ... واي جدي ميگيييي؟يعني عروسي داداششون ٥٠ تومن انداختن؟پس ميدادي بهشون بزارن جلو اينه دوتا شهچجوري روشون شده اخه عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
sahelآرام مدیر استارتر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 1143 خب آخه سکه با این قیمت زیاد سکه ی خوبی نمیشد و گفتم پولش باشه بیشتر لازمشون میشه
ترنمعزیزدلم عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 329 خاله شدنت مبارک عزیزم....نه خیلی هم خوبه بستگی به وضعیت مالی شما داره گلم اگه وضع تون خوبه ببر اگرهم نه خوبه....
sahelآرام مدیر استارتر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 1143 بستگي به سطح كادو دادنتون داره اگه هميشه زياد كادو ميديد كمه اگه هميشه معمولي كادو ميديد خوبه ولي ... رفتم گلم اما اصلا پلاک نمیدادن با این قیمت ...و اینکه بچه پسره
sahelآرام مدیر استارتر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 1143 خاله شدنت مبارک عزیزم....نه خیلی هم خوبه بستگی به وضعیت مالی شما داره گلم اگه وضع تون خوبه ببر اگرهم ... مررررسی گلم😘 نه خداروشکر وضعمون بد نیس اما جاریمم حامله است و میترسم همسرم برای بچه ی برادرش بیشتر بده
پانیز۱۳۷۵ عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 545 الان برای بچه ها پول میبرن والا من برا تولد ۱۰ سالگیم یادمه برا ساعت دیواری آوردنبا پتو سربازی ( ازین پتو زبرا اون موقع خیلی رو بورس بود ) داداشمم که برام بستنی زیزیگولو میخرید 😑😂
ترنمعزیزدلم عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 329 مررررسی گلم😘 نه خداروشکر وضعمون بد نیس اما جاریمم حامله است و میترسم همسرم برای بچه ی برادرش بیشتر ... خب خداروشکر الان استرس کادوی جاری را گرفتی خب نه دیگه هرچی براخواهرات میدی برا اونم بدید
shahbanoooo عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 4396 واي جدي ميگيييي؟ يعني عروسي داداششون ٥٠ تومن انداختن؟ پس ميدادي بهشون بزارن جلو اينه دوتا شه چجور ... نمیدونم باز یادم افتاد حرصم گرفت روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
ترنم_کوچولو_۹۸ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2773 واي جدي ميگيييي؟ يعني عروسي داداششون ٥٠ تومن انداختن؟ پس ميدادي بهشون بزارن جلو اينه دوتا شه چجور ... ما ۹۷ عروسیمون بودم عمه شوهرم ۳۰تومن داد 😐😐😐😐😐😐😐😐😐تازه اونم بخدا ازشاباش واین اونودجمع کرد داد 😂😂😂😂😂
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13793 نمیدونم باز یادم افتاد حرصم گرفت واقعا حق داري عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13793 ما ۹۷ عروسیمون بودم عمه شوهرم ۳۰تومن داد 😐😐😐😐😐😐😐😐😐تازه اونم بخدا ازشاباش واین اونودجمع کرد ... واي خداااااا چجوري روشون ميشه اخهدرسته اسب پيشكشيو دندونشو نميشمارن ولي كادوي بعضيا واقعا توهين به شعوره ادمه عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
shahbanoooo عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 4396 واي خداااااا چجوري روشون ميشه اخه درسته اسب پيشكشيو دندونشو نميشمارن ولي كادوي بعضيا واقعا توهين به ... دقیقا حس میکنی براشون بی ارزشی روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...