2777
2789
عنوان

بچههههه ها این مبلغ کم نیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 34 پست

بستگي به سطح كادو دادنتون داره

اگه هميشه زياد كادو ميديد كمه

اگه هميشه معمولي كادو ميديد خوبه

ولي من اگه بودم ميرفتم يه پلاكه خوشگل كفش دوزكي ميگرفتم🙈🙈🙈🙈🙈

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحال خواهرت که تو انقد بفکر من تو عروسیم خواهر شوهر برادر شوهرم ۵۰تومن آوردن برام نمیدونستم چکارش ...

واي جدي ميگيييي؟

يعني عروسي داداششون ٥٠ تومن انداختن؟

پس ميدادي بهشون بزارن جلو اينه دوتا شه

چجوري روشون شده اخه

خاله شدنت مبارک عزیزم....نه خیلی هم خوبه بستگی به وضعیت مالی شما داره گلم اگه وضع تون خوبه ببر اگرهم ...

مررررسی گلم😘 نه خداروشکر وضعمون بد نیس اما جاریمم حامله است و میترسم همسرم برای بچه ی برادرش بیشتر بده

مررررسی گلم😘 نه خداروشکر وضعمون بد نیس اما جاریمم حامله است و میترسم همسرم برای بچه ی برادرش بیشتر ...

خب خداروشکر الان استرس کادوی جاری را گرفتی خب نه دیگه هرچی براخواهرات میدی برا اونم بدید 

واي جدي ميگيييي؟ يعني عروسي داداششون ٥٠ تومن انداختن؟ پس ميدادي بهشون بزارن جلو اينه دوتا شه چجور ...

نمیدونم باز یادم افتاد حرصم گرفت

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
واي جدي ميگيييي؟ يعني عروسي داداششون ٥٠ تومن انداختن؟ پس ميدادي بهشون بزارن جلو اينه دوتا شه چجور ...

ما ۹۷ عروسیمون بودم عمه شوهرم ۳۰تومن داد 😐😐😐😐😐😐😐😐😐تازه اونم بخدا ازشاباش واین اونودجمع کرد داد 😂😂😂😂😂

ما ۹۷ عروسیمون بودم عمه شوهرم ۳۰تومن داد 😐😐😐😐😐😐😐😐😐تازه اونم بخدا ازشاباش واین اونودجمع کرد ...

واي خداااااا چجوري روشون ميشه اخه

درسته اسب پيشكشيو دندونشو نميشمارن ولي كادوي بعضيا واقعا توهين به شعوره ادمه

واي خداااااا چجوري روشون ميشه اخه درسته اسب پيشكشيو دندونشو نميشمارن ولي كادوي بعضيا واقعا توهين به ...

دقیقا حس میکنی براشون بی ارزشی

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...