2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دهمم الان رشتمم ریاضیه یه مشاور سراغ دارم البته خودم نرفتم ببینم چطوره اگه می خوای شمارشو بدم بهت آقای ایمنی.... ❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

هیچوقت دیر نیست عزیزدل اصولی برنامه ریزی کن و به نشد و نمیشه فکر نکن امیدوارم که خبر بدی به اونچیزی که می خواستی رسیدی😊🥰❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
من دهمم الان رشتمم ریاضیه یه مشاور سراغ دارم البته خودم نرفتم ببینم چطوره اگه می خوای شمارشو بدم بهت ...

اقا نمیخوام خجالت میکشم😐😂

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠
هیچوقت دیر نیست عزیزدل اصولی برنامه ریزی کن و به نشد و نمیشه فکر نکن امیدوارم که خبر بدی به اونچیزی ...

به امید خدا

ممنونم ازت🥰💐

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز