البته من خودم 15سال پیش بارداربودم راه میرفتم پهلوم دردمیگرفت همونروز از دوران بارداریودادم دکترگفت تو از نشون میده سنگ داری گفتم نه چنبارم سونوکردم نداشتم الان فهمیدم که بصورت شن ریزهرزگاهی دفع میشه خداروشکرسنگ نمیشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من مشکل سنگ کلیه رو تحت درمان دکتر پارین هدایتی بودم با داروهایی که تجویز کردند دردهای دفع سنگ کلیه رو برام کمتر کردند و تقریبا درمان شدم دکتر پارین هدایتی بهترین فوق تخصص کلیه اصفهان هستند با تجربه ترین و صبور ترین پزشک کلیه اصفهان
ممنون ک وقت گذاشتی و نوشتی من دارم از قرص طبیعی سیستون استفاده میکنم واااقعا عالیه تو ...
قرصسیستون خوبه؟
یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔
یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔