2777
2789

در اوج گناه ب این فک کن ک یروزی خواهی مرد  و تمام این گناه ها از تو باخاست خواهد شد و دراوج سختییییی ب خوشی های زندگیتون فک کن و شاد باش چون ممکنه ثانیه بعدش نباشی

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خوش باش اززندگیت لذت ببر

یه هدف داشته باش وبرای هدفت تلاش کن

من در جهالت پدر زاده شده ام.در کمبود محبت های مادر ،بزرگ شده ام در اوج بچگیم همسر شده ام در اوج تنهاییم مادر من انسانی تنها بی هدف وخسته از کم کاستیم اری هرچه میگذر تنهاترم دلیل ادامه زندگی را نمی دانم هرروز برغصه ام افزوده میشود من شکسته تر از روز قبلم انچه زندگی کردم غلط بوده وتاالان هست حتی خیانت های همسرم عاشق شدن شوهرم تقصیر من بوده او بی وقفه عشق میورزد به دیگری من خورد میشوم انقدر بچگیم تلخ بوده که حتی ارزوی برگشت به گذشته راهم ندارم هرروز به آسمان آبی بی کران خیره میشوم غصه هایم رابا خدا زمزمه میکنم هستی خدای من می بینی

ب نظرمن هرچیم مابگیم تاخودت باپوست وگوشتت مشکلاتونچشی واقعادرک نمیکنی ولی هیچوقت نگواگرمن جای توبودم اینکارومیکردم بخدااین جمله گندمیزنه ب زندگیت من بارهاحتی توذهن خودم میگفتم اگرجای فلانی بودم تواین مشکلش اینکارمیکردم اونکارمیکردم روزگارهم همشوسرم آوردوهیچ غلطی هم نتونستم کنم...

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  

منم ۷ ماه دیگه میشع ۲۰ سالم 

هی پیر شدم 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤

خخخخخ من کوچیک تذم اما 

خودتو دوست داشته باش 

یدچی میخری بپوش نزار بمونه تا زنده ای لذت ببر

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم