2777
2789
عنوان

بچه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 22 پست
عزیز شدن برای شوهر ربطی به بچه نداره ها همین سایت پره از تاپیکایی که شوهرم بعد بچه رابطه ش و کم کرد ...

والا منم یه حرف کلی زدم

بیشتر هم منظورم به مردهای نرمال بود نه یه مشت.............

بچه خوبه ولی به وقتش، والا اطرافیانت بیراه نگفتن وقتی ۱۸ سالگی مادر بشی معلومه زودتر شکسته میشی  ...

ممنون واقعا ولی اطرافیان خیلی بی عقل تشریف دارن وقتی خداداده چیکارکنم بندازمش؟هدیه خداس 

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم یه حرف کلی زدم بیشتر هم منظورم به مردهای نرمال بود نه یه مشت.............

شوهرم ازوقتی فهمیده خیلی کمکم میکنه ضرف میشوره جارومیکنه

اوخییی ببین وقتی خودتون دوتا اینقدر خوشین باهم کاری به حرف بقیه نداشتن باشین

روم تاثیرگزاشته😔حالموبدکردن بخدا ولی هرچی خدامیخاد

ممنون واقعا ولی اطرافیان خیلی بی عقل تشریف دارن وقتی خداداده چیکارکنم بندازمش؟هدیه خداس 

نه کی گفت بندازیش ولی واقعیت همینه که خیلی زود خودتو انداختی تو مسیولیت بچه اونام دیگه کار از کار گذشته باید تبریک بگن و تمام ولی شمام باید حواست رو بیشتر جمع میکردی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
روم تاثیرگزاشته😔حالموبدکردن بخدا ولی هرچی خدامیخاد

به حرفشون توجه نکن .وقتی زندگی اینقدر قشنگه بخاطر حرف بقیه برا خودت تلخش نکن .با شوهرت برین واسع کوچولوتون لباس بخرین😍 باهاش حرف بزن 😍 و خیلی چیزهای دیگه