2777
2789
عنوان

بچه خوبه؟

213 بازدید | 22 پست

من ۱۸سالمه ودوساله خونه خودمم تازه فهمیدم حاملم وهرکی فهمیده همش گفته پیرمیشی وبچه ازییت داره دیگه واقعا هیچ حسی به بچم ندارم چیکارکنم؟واقعابچه ادموپیرمیکنه؟

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

خیلیم عالیه هر کی گفته چرت گفته والا با بچه آدم تازه میفهمه زندگی یعنی چی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کی همچین حرفیو گفته  هرکی گفته  از تجربه تلخش گفته  معلومه که بچه یه دنیااا نعمت ...

خاهرشوهرم میگه بهم😔

حرف الکی زدن .نی نی خیلی خوبههه😍😍😍 به بوی خاصی میدن دلت مباد اینطور میگی شوهرت میدونه حامله ای؟

اره عزیزم شش هفتمه هفته پیش بهش گفتم ازخوشحالی گریه میکرد

نه بابا روحیه تو از دست داده اینقدر باهاش کیف کنی که نگو خیلی به زندگی  امید و خوشی میده خو ...

عزیز شدن برای شوهر ربطی به بچه نداره ها

همین سایت پره از تاپیکایی که شوهرم بعد بچه رابطه ش و کم کرده و میگه چاق شدی و بهم توجه نمی کنه و...

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

بچه خوبه ولی به وقتش، والا اطرافیانت بیراه نگفتن وقتی ۱۸ سالگی مادر بشی معلومه زودتر شکسته میشی 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

من خیلی دوسدارم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خاهرشوهرم میگه بهم😔

میخواد اذیتت کنه ولش کن الان به فکر نی نی خوشگلت باش یه کوچولو عین خودت 😄

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲