2777
2789
عنوان

مشکلات نعوظ

21934 بازدید | 96 پست

سلام خانم ها من همسرم ا ل ت ش الان دو هفتس میخابه موقع رابطه خودش میگه من حس دارم ولی یهو ا ل ت میخابه خیلی ناراحته قبلا ازماشیات هومونی رو داده گرمی هم میخوره از نظر تغذیه مشکلی نداریم..نکنه مشکلش ادامه دار باشه؟! ممکنه خوب بشه ؟!ما قبلا سه بار یا چهار بار در هفته رابطه داشتیم..الان هم برا همسرم سخته هم من..سن همسرم ۲۵ ساله.اهله دود اینام نیست چیزی هم مصرف نمیکنه ..لطفا اگه قرص یا معجون هر هر کاریی که میدونید تو این زمینه میتونه کمکم کنه دریغ نکنید ممنونم.

🥰🤱🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توی روال زندگی بعضی اوقات ممکنه چنین مشکلاتی پیش بیاد. نگران نباش. از استرس و ضعف این مشکلات هست و خدا نکرده که ایشالا اینطور نیس با تو دیگه تحریک نمیشه. ولی برو قرص زینک پلاس و جینسینگ و سلنیوم پلاس بخر بده بوخوره. نیم ساعت قبل رابطه هم یه دونه سیلدنافیل بخر بوخوره

ساعت ۷ صبحه شنبه؟؟؟؟😐 این تاپیکا مال ۱۲ به بعد شب پنجشنبه ست

هان چی شده؟

صب شنبه باز چی فهمیدن مسئولین؟

بنزین گرون شد؟

باز طرح کرونایی دادن؟؟؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.