negen مدیر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 332 عنوان تشنج | مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 22 پست سلام دوستان اگه کسی بیداره یابعدابه این تاپیک اومدلطف کنه به من کمک کنه پسرم ۱۴سالشه امروزتشنج کردچنددقیقه بعدمابردیم دکترالان توی وضیعت کرونابراش کاری نکردن فقط فشارشوگرفتن ۹ بودبهش سرم زدن گفت ببرمغزواعصاب حالاتافرداتانوبت بگیرم ببرمش توروخدادوستان اگه خدانکرده تواطرافیانتون نوجوانی اینطوری شده الان حالش چه طوره بیاین بهم بگین من استان گیلانم لاهیجان دکترخوب هم سراغ دارن لطف کنیدادرسشوبدین عاجزانه ازتون خواهش میکنم خداهیچکس وبه بچش امتحان نکنه خدابچه هاتونوبراتون حفظ کنه فقط کمکم کنیددارم ازاسترس میمیرم ممنون🙏🙏🙏🙏 1399/09/08 | 03:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negen مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 332 بله ...اما چون من یه دوره کوتاه امدادرسانی رفتم خیلی از این موردا دیدم شمادکترین؟
مامانـــeمهراد عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 15183 بعدحالشون خوب شدیابایددارومصرف میکردن یه دوره دارو میدن اگه دوباره خدای نکرده حمله بهشون دست داد دوز داروهارو بالامیبرن و تعداد دوره ها بیشتر میشه هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
مامانـــeمهراد عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 15183 شمادکترین؟ خیر ..گفتم ک گلم دوره های امداد رسانی و گذروندم هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
negen مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 332 خیر ..گفتم ک گلم دوره های امداد رسانی و گذروندم اهان ببخشیدبخداحواسم نیست
negen مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 332 دوستان دستتون دردنکنه بهم راهنمایی کردین بازاگه دوستان دیگه چیزی میدونن راهنماییم کنن 🙏🙏🙏🙏
ms_ati عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 684 واسه درمان تشنج باید ببرین پیش مغزو اعصاب اگر شهرستان هستید مدارک درمانی تونو از طریق اینترنتی بفرست واسه این سامانه های مشاوره انلاین راهنمایی تون میکنن.
یستشیر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2 اگه بازهم هرچیزی به فکرتون میرسه برام لطف کنیدراهنماییم کنیدهمیشه دعاگوتون هستم سلام پسرتون خوب شد انشالله؟
negen مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 332 سلام پسرتون خوب شد انشالله؟ سلام پیامتون الان دیدم ببخشیدپسرم دارومصرف میکنه تشنجش کنترل شده پیش دکترمهران اقامحمدپورتهران میبرمش