2777
2789
اخه خونه ای ک قراره بریم ۷۰ متره آشپز خونش کوچیکه و جا نداره😔😔😔

طرفشويي روميزي بگير 

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
منم تا تابستون قبل محرم میخوام صبر کنم اما خانواده شوهرم گیر دادن ک عید باید بریم😑

ولی فک نمیکنم سالنی باز بشه ک مراسم بشه گرف هرچی زودتر ادم بره بهتره ولی من هنوز امید دارم😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😖شانس ماها جهازشما تکمیله

من ک نه اما قراره بریم بخریم الان ظرفشویی ال جی مدل ۵۱۲ قیمت ۱۸ تومنه بعد مبلی ک من کلافشو انتخاب کردم ۲۵ تومن میشه بعد ناهار خوریشم ست نیس باهاش ب نظرتون چیکار کنم؟

من ک نه اما قراره بریم بخریم الان ظرفشویی ال جی مدل ۵۱۲ قیمت ۱۸ تومنه بعد مبلی ک من کلافشو انتخاب کر ...

عزیزم خونه ۷۰متر بنظرم با ناهار خوری زیاد جالب نیست ب جا اون ناهار خوری ۲نفره شیک بخر

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️
من تا سالن نگیرم ک نمیرم شده با زور 😐واقعا خیلی دوران نامزدی بده ولی مجبورم

اره دیگ مگ ادم چند بار حق زندگی داره ک بدون عروسی بره ولی اگ تا تابستون باز نشه واقعا برای کسایی ک دوسال سه سال نامزدن سخته 

۴ نفره بخرم ؟قشنگ تر نیس؟

چرا قشنگ تره ولی خب من دختر خالم خونش۸۰متر بود دوخواب  بعد ناهاری خوریش ۸نفره بود جا نشد بزارتش

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️
۴ نفره بخرم ؟قشنگ تر نیس؟

عزیزم ۴نفره اصلا کارتیی نداره نمیتونی ازش استفاده کنی چون ظرف شویی بیشتر برای مهمون زیاد میاد بکارت میاد وگرنه ظرف کم باشه زودی بادست شسته میشه اگ واقعا محدودیت جا داری نگیر

عزیزم خونه ۷۰متر بنظرم با ناهار خوری زیاد جالب نیست ب جا اون ناهار خوری ۲نفره شیک بخر

ی لحظه رفتم امدم صحبت ب ناهارخوری رسید من فک جردم ظرف شویی میگین هنوز😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز