2777
2789
عنوان

تصادف

526 بازدید | 80 پست

اینه ماشین شوهرمو زدم 

اینقدر ترسیدم که رسیدم خونه ماشین قفل نکردم گوشیم افتاد زیر ماشین 

بعد رفتم خونه تمام بدنم میلرزید نتونستم بهش بگم 

شب بود و بارون می یومد بعد رفتم خونه برادر شوهرم که همسایمونه 

بعد بهم زنگ زد رفتم خونه 

اینطور فهمیدم که یه اقایی زنگ خونه روزد گفت این گوشی کنار ماشین بود اینه تونم زدن 

واااااااای خیلی دعوام کرد😭😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه تحربه شد برات خوب رانندگی کنی

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

یه بار دور برگردون بد پیچیدم بغل ماشین بابامو زدن اومدم پارک کردم دم در رفت بیرون دید فحش میداد کدوم.....بغل ماشینو مالونده در رفته نمیدونستم خوشحال باشم یا ناراحت.فک میکرد یکی تو کوچه زده در رفته

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
من نتونستم دروغ بگم رفتارشم خیلی بد بود 

من دروغ نگفتم خودش رفت بیرون دید شروع کرد به فحش دادن من اصن چیزی بهش نگفتم  

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
من دروغ نگفتم خودش رفت بیرون دید شروع کرد به فحش دادن من اصن چیزی بهش نگفتم    

هیچ وقت دیگه ادم سابق نمیشم تازه داشتم ذوق میکردم خدااااایاااا😭😭😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز