2777
2789
عنوان

شماهم مثل منید؟؟؟؟

116 بازدید | 14 پست

سلام به همگی 

خانوما من بعضی شبا که میخوابم بخوابم یه عالمه فکرای بد میاد تو ذهنم خیلی حالم بد میشه خیلی افسرده میشم 

مثلا قبل خواب همش میرم تو این فکر ک مثلا اگر یکی از اعضای خانوادمو از دس بدم چی؟ یا مثلا یه روزی میرسه که میمیرم میرم زیر خاک دیگه نیستم تو این دنیا چقدر ترسناکه نیست و نابود بشی

یابه اینده عزیزام فکر میکنم به مادر و پدرم فکر میکنم که اگر یه بلایی سرشون بیاد خدایی نکرده من چکار کنم😭😭😭😭چکار کنم این فکرا ازم دور بشه دارم دیوانه میشم توروخدا اگر کسی راهکار بلده راهنماییم کنه خیلی شبا ازین فکرای ترسناک میاد تو ذهنم از پیر شدن میترسم از بالارفتن سنم میترسم😭😭😭اخه چرا وقتی قراره یه روز بریم ازین دنیا اصلا اومدیم 😩

منم میشینم ی س ساعتیم گریه میکنم بعدمیگم خاک ب سرم دیونه شدم رفت ومیخوابم 😐😐

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم ی مدته هی تو تصوراتم اینه پسره داداشم ی تصادفی میکنه میزنه ب یکی 

کوچیکه هنو ۱۳سالشع

همش تو تصوراتم اینه دنبال رضایتم براش

خاک بسرم دست خودمم نی یهو میاد تو ذهنم

😂😂ای بابا چکار کنیم هممون دیوونه ایم

اثرات خونه نشستنه همش😐لعنت عامون برکرونا

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
شما یه کاری کن، هم به درد من میخوره هم به درد خودت.  فکر کنم مشکلت آسودگیته، قربون دستت بیا ور ...

چمیدونم بخدا 

نمیدونم باید چکار کنم این ترس از مردن و پیری دیگه چیه به جونم افتاده

بخدا خسته شدم 😕

هم دردیم خواهرم اماخوب بازبهتره کرونا بگیریم 🤒

کرونا اصلا هم مغزامونو مختل کرد هم زندگیمونو..... داریم خول میشیم کم کم

☹️اره والا