2789
بهت قول میدم مامانت خوب میشه عزیزم ...منتظر خبر بهبودیش هستیم ...یادت نره بگیا ❤🌹

مامانمم سنش اخه زیاد نیس انقد رعایت کرد دلم براش میسوزه بلد اون همه مراقبت و رعایت خواهرم پرستاره اونم درگیر شده  بود ولی بهتره 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا مادرت حالش خوب بشه.  مادر منم افسردگی حاد گرفته. توروخدا براش دعا کنین خوب بشه. دور از ...

بچه ها تاپیک رو بخونید لطفا
https://www.ninisite.com/discussion/topic/5402137/معجزززززه-شد-برامونخداااایااااشکرت

یه حاجت بزرگ گرفتم از شهید سید رضا حسینی
شما هم توکل کنید به خداااا
و توسل کنید به شهید عزیز
الهی حاجاتتون روا..آمین💛💛💛
عکسشون صفحه (۱۳) و زندگینامشونم صفحه(۱) گذاشتم
اگه دوست داشتین بگین آدرس پیج شهید رو که خواهراش براش زدن بهتون بدم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
ایشالا مادرت حالش خوب بشه.  مادر منم افسردگی حاد گرفته. توروخدا براش دعا کنین خوب بشه. دور از ...

عزیزم ایشالله زودتر خوب بشن با یه دکتر سنتی مطرح هم صحبت کنین شاید ایشالله بتونن کمک کنن بعضی وقتا سبک تغذیه خیلی اثر گذاره ...براشون سوره ی حمد میخونم ایشالله زود زود خوب بشن ...خودمم بابا ندارم قشنگ درکت میکنم و از ته دل برای مادرت دعا میکنم💗

عزیزم ایشالله زودتر خوب بشن با یه دکتر سنتی مطرح هم صحبت کنین شاید ایشالله بتونن کمک کنن بعضی وقتا س ...

عزیزم قربونت برم. ممنونم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خدا مادرهامونو برامون حفظ کنه. 

من به جز مادرم هیچکسی رو ندارم. درواقع تمام دنیامه😔⁦❤️⁩

والا میخواستم برم پیش طب سنتی. اما ترسیدم تداخل دارویی پیش بیاد. 

[QUOTE=166164897]عزیزم قربونت برم. ممنونم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ خدا مادرهامونو برامون حفظ کنه.  من به جز مادرم هیچکسی رو ...[/QUOTE    فدات عزیزم بنظرم حرفاشونو بشنوین بد نیست اونوقت بهتر میتونین تصمیم بگیرین شایدم اصلا دارو ندادن و با تغذیه درست ایشالله رو به بهبود برن... نذر یاسین چهارشنبه های مرحوم نخودکی هم خیلی حاجت میده عزیزم...ایشالله مادرتون در صحت و سلامت ۱۲۰ ساله بشن و از بودن کنار هم لذت ببرین گلم

[QUOTE=166164897]عزیزم قربونت برم. ممنونم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ خدا مادرهامونو برامون حفظ کنه.  من به جز ...

عزیزم اره همین کارو که گفتین انجام میدم. 

ممنونم. 

انشالله⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩