2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب چرا نمیبرین بیمارستان ؟اکسیژن دارین تو خونه؟ریه شون چقدر درگیره؟

خواهرم پرستاره داریم سعی می‌کنیم خونه مراقبت لازم و انجام بدیم دعا کنید ممنون 😔

خواهرم پرستاره داریم سعی می‌کنیم خونه مراقبت لازم و انجام بدیم دعا کنید ممنون 😔

عزیزم نگران نباش سرم هر روز وصل کنید بهش تو سرم مولتی ویتامین و داروهای لازمو بزنید ....ما هممون گرفتیم و خوب شدیم ..خواهر زن داداشم ۶۰ درصد ریه اش درگیر بود خوب شد خداروشکر 

خونه قرنطینه 

ایشالا به حق حضرت معصومه مادر بزرگوارت شفا پیدا کنند و سلامت بشن...عزیزم یه نذری بکن برای حضرت معصومه مثلا قران بخون براشون یا یه تعداد صلوات و...قرار نیست حتما نذرت مالی باشه ....مراقبشون باشید ایشالا خبر سلامتیشو بهمون بدی...برای سلامتیشون خیلی حمد میخونم صلوات میفرستم ایشالا بهتر میشن

ممنونم 😔😭

خواهش میکنم

عزیزم مامانبزرگ خودم دوهفته پیش مریض شد  و  گفتن ممکنه از اتاق عمل زنده بیرون نیاد برای این شهید دعای توسل خوندم و خدا به دعای خیر شهید مادربزرگمو خوب کرد💛💛💛

شما هم حتما توسل کنید به ایشون و توکلتون به خدا باشه🙏

من  هم  امشب موقع خوندن زیارت  عاشورا دعاشون میکنم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
عزیزم نگران نباش سرم هر روز وصل کنید بهش تو سرم مولتی ویتامین و داروهای لازمو بزنید ....ما هممون گرف ...

خدا همه مریضارو شفا بده ما خونوادگی رعایت کردیم همه جوره اما باز درگیر شدیم خدا خودش رحم کنه 😔

ایشالا مادرت حالش خوب بشه. 

مادر منم افسردگی حاد گرفته. توروخدا براش دعا کنین خوب بشه. دور از جون علائم آلزایمر داره. قرصای ضد افسردگیش قطع شده. حالش خیلی بده. بابا هم ندارم. توروخدا مادر منم دعا کنید😔⁦❤️⁩ یه صلوات میشه براش بفرستین ؟؟ ببخشبد