2777
2789
عنوان

سرکوفت جهزیه

362 بازدید | 35 پست

سلام دوستان.باخانواده ای وصلت کردن که جهزیه روباید دختر بگیره واین تو رسم مانیست.اولاش من وشوهرم سرهمه رسومات توافق کردیم .حالا بعدعروسی همش سرکوفتم میزنن هم خودش هم خانواده اش.عروسی من هم نه عقد درست حسابی بود نه جشن عروسی ونه شیربهایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما دیگه خیلی سنتی هستین جهیزیه ندادین بعدم مگه الان دوره شیر بهاست؟ عقدم با خانواده دختره .ولی تو اینا رو به روی خودت نیار زبون داشته باش هر وقت جیزی گفتن بگو من از اول گفتم منت داشتین اومدین خواستگاری

جهیزیه به لحاظ قانونی وظیف مرد هستش

حالا دخترا لطف میکنن اول زندگی کمک شوهر میکنن 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
برا دختراشون که هست.نوبت عروس رسید گفتن رسم نداریم

چی بگم والا..

جشن عقد هم که گفتید با خانواده ی عروس هست.

دیگه به نظرم شما وقتی پسر جهاز خریده نباید توقع عروسی و اینا داشته باشی،بیچاره گناه نکرده که.

کاش تو جهیزیه خودتم یه سری چیزارو میخریدی که اونم عروسی میگرفت و الانم سرکوفت نمیزد

خب شما دیگه خیلی سنتی هستین جهیزیه ندادین بعدم مگه الان دوره شیر بهاست؟ عقدم با خانواده دختره .ولی ت ...

اخه ما رسم نداریم جهزیه بگیریم بعدشم اگه بگیریم چندتا وسیله کوچک.اون ازهمون اول برام گفت چی بیارم باخودم.توعقد خانواده پسر مخالف بودن حتی حاضر نشدن شامی که تدارک دیدیم براشون وبخورن.پسرشون وترک کردن.حالا زبون دراوردن برام.خواهراش یه چیزی میگن باباومامانش یه چیزی.برا وام ازدواجمون بدون اینکه خانواده ها بفهمن یه دونه وام گرفتیم که پسرشون بتونه بدهیاشو بده کسی ضامنش نمیشد که بتونه وامشو بگیر.این همه محبت کردم اخرش منو جلوی خانواده اش کوچیک میکنه

فک کنم جهازو پسره گرفته که سرکوفت میزنن

چی گرفتن یه یخچالی یه تلویزییون لباسشویی.بقیه خودمون جورکردیم باوام وپولی که بابام به من داد.هیچی نداشت.توعروسی پول فیلم برداری وارایشگاه وپول ارایش .پول گل ماشین وهمش ازکارت من میکشید