2777
2789

می خواستم بدونم اطلاعات فردی من پیش شما محفوظه؟یعنی اطلاعات من بدون اجازه در اختیار افراد یا نهاد هایی قرار نمی گیره؟ اینجا تقریبا همه زندگی شخصی شون میریزن روی دایره

مثلا من دوست ندارم کسی بدونه من با این شماره کی هستم و زندگی من چه اتفاقی توش افتاده

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کی داری میپرسی؟! توقع داری بیاد چه جوابی بهت بده واقعا؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

این که در اختیار نهادی قرار بگیره یا میگیره مطمئن باشید هرگز جواب درستی به شما نمیدن مثل تمام سایت ها و اپ های دیگه توی دنیا ولی اینکه آیا مسائل شما برای اون ها مهمه کاملا جواب منفیه و اون سازمان ها براشون بطور مثال مادرشوهر من و خواهر شما اهمیتی نداره نهایتا نظارت روی مسائل دیگه مورد نظره

از کی داری میپرسی؟! توقع داری بیاد چه جوابی بهت بده واقعا؟

دلم می خواست رک و راست بهم بگن😂😂😂 هر چند سوال احمقانه ای بود

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔
این که در اختیار نهادی قرار بگیره یا میگیره مطمئن باشید هرگز جواب درستی به شما نمیدن مثل تمام سایت ه ...

من مسائل مادرشوهر و فلان که نمیگم

مثلا من یه نظری دارم از اونجایی آزادی بیان نداریم خب توی این تاپیک ها نظرمو میگم. می خواستم بدونم تا چه حد حریم خصوصی منو رعایت می کنن

هیچ جای دنیا نمیان به خاطر حرفی که زدی بیان بگیرن ببرنت ولی ایران واقعا آدم می ترسه😂😂می فهمی که چی میگم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز