2777
2789
عنوان

یعنی تند رفتم🤔

98 بازدید | 3 پست

خانوما من دو شنبه عصر چندتا سفارس اینترنتی دادم بعدش همیشه برای اینکه مطمئن بشم به فروشنده میگم کد پیگیری رو برام بفرسته بعد موقعی که دوشنبه عصر خریدمو انجام دادم اقاهه گفت فردا ارسال میکنیم و پیام از تیپاکس ارسال میشه براتون منم گفتم اکی خلاصه فردا سه شنبه شد و پیامی نیومد چیزی نگفتم دوباره چهارشنبه شد تا ظهر چیزی نگفتم ظهر پیام دادم ببخشید کد برام پیامک نشد برام میفرستید پیاممو خوند جواب نداد دوباره پنج شنبه دیدم اس ام اس اومد از تیپاکس بهش پیام دادم ممنونم پیامک اومد اقای فلانی گفت من فامیلم فلان چیز دیگه هست گفنم پس حتما پیامک مال خرید دیگه ام بوده و مال شما هنوز برام نیومده پیگیری کنیدد ممنون میشم باز این پیاممو خوند جواب نداد دوباره امروز جمعه گفنم بازم پبامک نیومد حداقل جواب بدید من بدونم پیگیری میکیند باز جواب نداد دیگه بهش پیام دادم حالا که پیگیری نمیکنید فردا شخصا به طور جدی پیگیری میکمم خودم از طریق دیگه دیدم درجا جواب داد خانوم خونسردیتونو حفظ کنین و همه طلب کارن انگاری گفنم پشتیبانیوتونو تقویت کنین چنین مشکلی پیش نیاد اخه حداقل جواب بداد نه بی محل بکرد ادم فکر میکنه سرش کلاه رفته

جواب ندادن دو تا علت داره یا سرشون شلوغه یا کلاه سرت رفته. تا هفته دیگه صبر کن ببین کدومه😑

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ازجای مطمئن خرید کن خب

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب ندادن دو تا علت داره یا سرشون شلوغه یا کلاه سرت رفته. تا هفته دیگه صبر کن ببین کدومه😑

نه دیگه دیدم بعد اینکه گفنم فردا قضیه رو طور دیگه ای پیگیری میکنم دیدم درجا جواب داد خونسردیتونو حفظ کنین فردا پیگیری میکمم براتون و سرمون شلوغه گفنم شما حداقل جواب بدین که توی صف هستن تا چند روز دیکه میفرستیم نه که هیچ جوابی ندین