2777
2789
عنوان

Ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 30 پست
بله عزیزم

منم این ماه وارد سیکل ای وی اف شدم دکتر بهم امپول سینال اف خودکاری یاهمون قلمی داده گفته برا شش روزه و درجه ۲۴ و ۱۵۰ واحد که ای امپول ۹۰۰ واحدی هستش من رو درجه ۲۴ تنظیم میکنم ولی  نمیدونم چطوری ۱۵۰ واحد رو تنظیم کنم؟؟؟ 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینجوری که من دستگیرم شد قبلش گرمی ولی برای بعدش خودم اطلاعاتم ناقصه

نه منظورم من که تیروئیدم کم کاره چی بخورم...آخه ابن چیزا که توسایت خوندم واسه تیروئیدم خوب نیست نباید بخورم...چه گیری کردم با این تیروئید

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
منم این ماه وارد سیکل ای وی اف شدم دکتر بهم امپول سینال اف خودکاری یاهمون قلمی داده گفته برا شش روزه ...

آمپول من با شما فرق داشت سینالف بود ولی سه تا پودر بود با یه دو سیسی اب مقطر میرفتم بیرون میزدم

آمپول من با شما فرق داشت سینالف بود ولی سه تا پودر بود با یه دو سیسی اب مقطر میرفتم بیرون میزدم

اهان😶

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
منم این ماه وارد سیکل ای وی اف شدم دکتر بهم امپول سینال اف خودکاری یاهمون قلمی داده گفته برا شش روزه ...

ممنون بابت راهنمایی اره مال قلمی هست که اماده تزریقه 

ممنون بابت راهنمایی اره مال قلمی هست که اماده تزریقه 

انشالله خیره 

استرس تخمک میکشه اینو یادت باشه من به خاطر تسخه اشتباه داروخانه چنان استرسی برای حیاتی ترین تزریق دوشب قبل پانکچر کشیدم تا بیمارستان صارم که از یه دکتر بپرسم ملی اشک ریختم هیچوقت نمیبخشمش حتما تخمک بیشتری داشتم ولی اون شب از بین رفت و بدونه دارم الان

انشالله خیره  استرس تخمک میکشه اینو یادت باشه من به خاطر تسخه اشتباه داروخانه چنان استرسی برای ...

انشالله عزیزم 

انشالله ماه دیگه مامان شی 

من سرد بدنم ولی چون همش میگفتن ماهی بخورید سردی بخورید نمیدونم واقعا این کار درسته؟!🤷🏻‍♀️

ماهی هم میخوردم ولی نه اینکه همه سردی بخوری سردی زیاد خودش باعث بیماریه که 

عزیز فقط چیزای خیلی گرم نخور نه که همه اش سردی بخوری 

مثلا زرشک و اب هویج و زعفرون فعلا نخور 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

گلم من پارسال انتقال دادم

س روز اول تگون نخوردم مگه سرویس و غذا بعدشم باز زیاد تکون نخوردم پای مرغ و ابشو تو همه ی غذاهام می‌ریختم 

ماهی چون جیوه داره نخوردم

هر روز 21 مویز خوردم ی قاشق نشاسته قرصام زیتون میخوردم برا یبوست نشم تخمه آفتاب گردون 

غذاهام اصلا ادویه نداشت سبزیجات گشنیز نخور

دسشویی فرنگی

کنار همه اینا ها از ته دل ب پیامبر و اهل بیتش متوسل شدم و قرآن و چندبار ختم کردم دعای زیارت عاشورا و حدیث کسا و سوره حشر و یس میخوندم از خدا کمک میخواستم

پیامبر ما پیامبر رحمته به دشمنانش رحم میکردن ما ک حداقل ادعای دوستیش داریم پس دستمونو میگیره