2821
2789
عنوان

حالم بده😭

318 بازدید | 16 پست

مادرم، مادر خوبی نیست به معنای واقعی کلمه....اصلا شبیه مادرهای دیگه نیست

معمولا جمعه ها به خاطر پدرم که هر هفته منتظر ماست ،بعد شام میریم یکی دو ساعت اونجا

هر دفعه مادرم یه چیزی میگه ناراحتم میکنه ،کلا از من و خواهرم متنفره از همون بچگی هامون ،ربطی به رفتار ما نداره

،کاش نمیرفتم ،خیلی حالم خوب بود ،قلبم فشرده شده ،حالم بده 

((دین من انسانیت است))
ما هم.کشیده ایم این.چیزا

این موقع ها چیکار میکنی حالت رو خوب کنی؟

بدجور قلبم شکسته ،کاش روز بود میرفتم پیاده روی 

دلم برررف شدید و سوز سرما میخواد ،تا یخ بزنم و راه برم و درد قلبم رو فرموش کنم

((دین من انسانیت است))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن شاد باش ، بی احترامی نکن ولی اهمیتی نده ، خودت باعث شادی خودت باش ، وقتی از بقیه توقع نداشته باشی زندگی خیلی راحت تره ، عاشق خودت باش⁦❤️⁩

با عشقم ازدواج میکنم ، عشقم : پولدار😎 ، مهربون🤗 ، باوفا⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ، دوست داشتنی🥰 ، با ادب🙂عاشق هم میشیم💓💖 و به پای هم پیر میشیم🧓👵❤️⁩⁦❤️⁩

الان بهت میگم چیکار کنی حالت خوب بشه 

با عشقم ازدواج میکنم ، عشقم : پولدار😎 ، مهربون🤗 ، باوفا⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ، دوست داشتنی🥰 ، با ادب🙂عاشق هم میشیم💓💖 و به پای هم پیر میشیم🧓👵❤️⁩⁦❤️⁩

سرچ کن مستند راز قانون جذب ، آپارات ، عاااالیه 

مستندش یک ساعت و نیم طول می‌کشه ولی محشره ، در مورد اینه که هر چی حالت خوب باشه و به چیزای خوب فکر کنی ، چیزای بهتری نسبت میشه ، ولی باید بهش باور پیدا کنی 

من خودم در حال طلاقم ، ولی حالم عالیه و شادم خداروشکر

ولش کن شاد باش ، بی احترامی نکن ولی اهمیتی نده ، خودت باعث شادی خودت باش ، وقتی از بقیه توقع نداشته ...

من از هیچکسی هیییییییچ توقعی ندارم ،مخصوصا اون !!!!!

حتی یکبار از زندگیم براش نگفتم ،چون میدونم کمک که نمیکنه حتی مسخره ام هم میکنه ،باهاش در حد امکان حرف نمیزنم ،چون اصلا حرف نمیزنه فقط طعنه زدن بلده ،فامیلامون هم باهاش رفت و امد نمیکنن به خاطر رفتارهای بد و جنجال درست کردنش،ولی دیگه ظرفیتم تموم شده ،هر وقت میرم اونجا و برمیگردم نفس تنگی میگیرم ،بابام خیلی به ما وابسته اس ،خدایا ببخشید ولی گاهی میگم کاش پدرم می مرد ،مجبور نبودم به خاطر اون مادرم رو تحمل کنم ،اگر پدرم نباشه 

به مادرم میگم دیدار به قیامت و رااااااحت میشم

((دین من انسانیت است))
من از هیچکسی هیییییییچ توقعی ندارم ،مخصوصا اون !!!!! حتی یکبار از زندگیم براش نگفتم ،چون میدونم کمک ...

آره ، سخته ، ولی مگه تا چند سال دیگه زنده اس مادرت ، زندگیتو بکن ، امشبو یه جوری بگذرون ، مثلاً فیلم ببین ، فردا برو پیاده روی ، آروم میشی انشالله ، منم دو روز پیش خیلی عصبی بودم زدم بیرون و رفتم پیاده روی حالم خوب شد 

آره ، سخته ، ولی مگه تا چند سال دیگه زنده اس مادرت ، زندگیتو بکن ، امشبو یه جوری بگذرون ، مثلاً فیلم ...

اره عزیزم حتما فردا صبح میزنم بیرون ،مرسی که با من حرف زدی ،مثل یک اتشفشان در حال ترکیدن بودم ولی الان صحبت کردن در موردش باغث شد ،حالم بهتر بشه.❤

((دین من انسانیت است))

خواهش میکنم عزیزم ، من خودمم موقع عصبانیت باید حرف بزنم تا آروم بشم ، انشالله حال دلت همیشه خوب باشه 🥰⁦❤️⁩

سلام تاپیک های عقیدتی خود ب خود سایت قفل میکنه مثل تاپیک اخر من و خودتون

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
2828
2791
2779
2792