2777
2789
عنوان

دعا

139 بازدید | 21 پست

اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قلبش،از خدا درخواست کرده و خدا آدرسِ تورو بهش داده...ꕥ💕☘🔖ꕥ

بچها هر چقدر صلوات یا ایت الکرسی میتونید برام بخونید ک ب حاجت دلم برسم منم براتون دعا میکنم ایشالله حاجت روایی همتون🥺❤️

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 

خوندم.

تو هم منو دعا کن معجزه رخ بده برام.

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهـی آمیـن ب امضات

ممنون عزیزم. انشالله😔

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
امضات 🤲🤲🤲🙏🙏🙏🌹

ممنونم گلم. آمین😔

خیلی محتاج دعام محتاج معجزه خیلی😭

ممنونم گلم. آمین😔 خیلی محتاج دعام محتاج معجزه خیلی😭

گلم درمورد ارتعاشات قانون جذب کمی مطالعه کن

خیلیی کمکت میکنه

روحیه اتو عوض کن تا ب خواسته ات برسی 🙏

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
گلم درمورد ارتعاشات قانون جذب کمی مطالعه کن خیلیی کمکت میکنه روحیه اتو عوض کن تا ب خواسته ات برسی ...

همون دیگه قدرت ذهنم خیلی بالاس. همش منفی جذب میکنم😭

گلم درمورد ارتعاشات قانون جذب کمی مطالعه کن خیلیی کمکت میکنه روحیه اتو عوض کن تا ب خواسته ات برسی ...

شما ب خواستت رسیدی از این طریق؟

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
همون دیگه قدرت ذهنم خیلی بالاس. همش منفی جذب میکنم😭

سعی کن مانع ها رو برداری از ذهنت

ذهن منم مانع زیاد داره اما برای شما افتصاحه

تمرین کن درست میشه

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
سعی کن مانع ها رو برداری از ذهنت ذهن منم مانع زیاد داره اما برای شما افتصاحه تمرین کن درست میشه

برام دعا کن لطفا😔