2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1810942 بازدید | 136169 پست
عزیزم از ظهر تاالان تازه یاد گرفتم با کمک بچه های اینجا یاد گرفتم . گلم برو صفحه 172 کاربر لیلی خانو ...

چه آسونه شد😃😇

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارک این کیت چی هست؟

RIMA از داروخونه گرفتم 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
کسی بوده ک با جوشونده پنیرک تخمدوناش فعال بشه وعفونتش برطرف بشه اگ آره ک منم بخورم ممنون میشم جواب ب ...

پنیرک من تعرف زیاد شنیدم

ولی فراسیون رو یکی از خانم ها خورده بود خیلی تعریف میکرد‌صفحه ۳ راجع به فراسیون نوشتم

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
علتش رو نمیدونم گلم

عزیزم لوبیا جون میتونم آسپرین این ماه بخورم آسپرین ضخامت کم میکنه یا زیاد من سیکلم ۲۸ و۳۰ روزه هست دو ماه پیش روز ۱۳ تخمک ازاد میشد اخه لتروزل خوردم 

https://uupload.ir/files/yt7e_img-20201203-wa0011.jpeg

بالاییه مال دیشبه

پایینه مال الان

مثبته درسته

هنوزنم ترشحات دارم

https://uupload.ir/files/yt7e_img-20201203-wa0011.jpeg

سوالتون چیه؟

و اینکه کنار کیت همیشه روز سیکل و ساعت کیت زدن رو بنویس و اینکه امروز چند سیکلی رو بگو

اگه پسر میخوای هر ۱۲ ساعت اقدام برو اگه تا امروز اقدام نداشتی

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
سوالتون چیه؟ و اینکه کنار کیت همیشه روز سیکل و ساعت کیت زدن رو بنویس و اینکه امروز چند سیکلی رو بگو ...

باشه ممنوون آره اون ماه نوشتم الان چون تازه کیت زدم خواستم ببینید پایینه مال الان 13سیکلم ماه قبلم 13هم مثبت شد.

تا شوهرم بیاد اقدام میریم فقط دخترم بخوابه😂

اره واسه همین میگم که کیت بزنی تا ببینیم دوره لئوتالت چند روزه. اگه مثلا سیکل ۲۸ روزه باشه ولی تخمک ...

فک میکنم الان دیگه از زمان کیت گذشته 

علائم تخمک گذاری دارم   ترشحات مث سفیده تخم مرغ  درد زیردل