zahrada مدیر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 266 عنوان جدایی | مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 84 پست دلم گرفته بچه ها...یکی اومد قول ازدواج داد، ۸ ماهم با هم بودیم،،، الان دو هفته است هیچ خبری ازش نیست😔😔😔 1399/09/07 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انگوران عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 475 بذار بره من شوهرم ول کرده رفته اینکه دیگه هیچ تعهدی هم نداره من ۱۵ سال زندگیو ول کردم خیالمم نیس چون ارامش نداشتم دوس داشتنی در کار نبود تو به رابطه ی ساده ۸ ماهه دلخوشی طرف شوهرم بود وفا نکرد ...رف که رف نفر بعدی در راهه بی خیال
فشننننن عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1824 یعنی دیگ بر نمیگرده؟ سلام من حس ششمی حس میکنم مشکلی براش پیش اومده یا بلایی ولی نمیاد و این روزا ازدواج میکنی باکس دیگه نگران نباش خداجونم همیشه دستمو بگیر
ناناص عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 821 عزیزم اینو بهت میگم یادت باشه همیشه اگ دوست داش دوهفته بی خبر نمیزاش ترو .اگ تو موقعی ک میخاستی نبود کنارت دیگ نخاه ک باشه میدونم سخته واست ولی فراموشش کن بدونه ک اون ی روز یجا تاوان میده اون روز حل تو خوبه و حال خودش خراب عضو گروه بامداد خمارم 💙💙وزن اولیه ۶۰ وزن هدفم ۵۰ کیلو من میتوانم انها ک نمیتوانند نمیدانند ک میتوانند 😊😊😊
نازنین۹۵۱۹ عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 527 چند وقته رفته؟ چی میکنی با این وضعیت؟ ممکنه این برگرده؟ هیچی دنبال کارای طلاقم..... اصلا پسرا رو نمیشه شناخت عاشقتن یهو یکی دیگه میبینن ول میکنن میرن
zahrada مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 266 چرا زنگ نمیزنه؟!واسه چی مگه میشه بدون دلیل بره اخرین بار که دیدیم فهمیدم کلی بدهی دارهگفت اگه تو سرد شی منم نمیدونم چی کنمحالا هر دو انگار سرد شدیم🤔
niniabaas عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 5109 سلام من حس ششمی حس میکنم مشکلی براش پیش اومده یا بلایی ولی نمیاد و این روزا ازدواج میکنی باکس دیگه ن ... میشهه بگی حست در مورد آینده و زندگی من چیه
نازنین۹۵۱۹ عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 527 من ۱۵ سال زندگیو ول کردم خیالمم نیس چون ارامش نداشتم دوس داشتنی در کار نبود تو ... ولی من دلم میسوزه واسه خودم واسه آرزوهام واسه زندگیم که صرف یه آدم اشتباه شد
zeynb1377 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4906 سلام من حس ششمی حس میکنم مشکلی براش پیش اومده یا بلایی ولی نمیاد و این روزا ازدواج میکنی باکس دیگه ن ... جدی حس ششمی هستی ؟ب نظرت دوست پسر من یرمیگرده؟؟ 😈
سلطان_کاربری عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2598 یعنی دیگ بر نمیگرده؟ حالا بعد 2 هفته هم بیاد خودت قبولش میکنی ؟؟؟ واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
نازنین۹۵۱۹ عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 527 سلام من حس ششمی حس میکنم مشکلی براش پیش اومده یا بلایی ولی نمیاد و این روزا ازدواج میکنی باکس دیگه ن ... درمورد منم نظر بده لطفا
انگوران عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 475 ولی من دلم میسوزه واسه خودم واسه آرزوهام واسه زندگیم که صرف یه آدم اشتباه شد منو چی میگی باهاش زندگی کردم ..ی بچه ام دارم دختر برو خوش باش خودشو نشون داده ...نگران چی هستی شوهرت که نبود ی آدم بی مسئولیت خودخواه
zahrada مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 266 هیچی دنبال کارای طلاقم..... اصلا پسرا رو نمیشه شناخت عاشقتن یهو یکی دیگه میبینن ول میکنن میرن چند وقت زندگی کردی
فشننننن عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1824 جدی حس ششمی هستی ؟ب نظرت دوست پسر من یرمیگرده؟؟ صبور باش بهت فکر میکنه ولی ب نظر ی جوری رفتار کردی ک رفته یکم تو اخلاقت تجدید نظر کن ولی برمیگرده صبور باش یکم هم سنگین رفتار کن باهاش خداجونم همیشه دستمو بگیر
mahbanoo1997 عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 173 اخرین بار که دیدیم فهمیدم کلی بدهی داره گفت اگه تو سرد شی منم نمیدونم چی کنم حالا هر دو انگار سرد ... چرا ازش نمیپرسی جریان چیه