zahrada مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 266 عنوان جدایی 690 بازدید | 84 پست دلم گرفته بچه ها...یکی اومد قول ازدواج داد، ۸ ماهم با هم بودیم،،، الان دو هفته است هیچ خبری ازش نیست😔😔😔 1399/09/07 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melika7671 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 3344 بیخیالش اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
nazgol1998 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 16771 ینی جواب پیاماتو نمیده؟؟؟ 💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
zahrada مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 266 ینی جواب پیاماتو نمیده؟؟؟ اصلا نه زنگ میزنم نه پیاماونم همینطور
سلطان_کاربری عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2598 8 ماه ؟؟؟من بعد 5 سال روابط خانوادگی میگم حالا معلوم نیست هر چی قسمت باشه واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
zahrada مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 266 8 ماه ؟؟؟ من بعد 5 سال روابط خانوادگی میگم حالا معلوم نیست هر چی قسمت باشه چطور میتونی ۵ سال تو رابطه باشی؟ خسته نمیشی؟ روزایی که سرد میشه چی میکنی؟
سلطان_کاربری عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2598 چطور میتونی ۵ سال تو رابطه باشی؟ خسته نمیشی؟ روزایی که سرد میشه چی میکنی؟ سرد که نشدیم ولی خب عادی تر شدیم نسبت به یکی دوسال اول قهر و دلخوری هم داشتیم طبیعتاالبته خب خیلی فرقه بین 5 سال رابطه دوستی که فقط خود دختر پسر باهم باشنو 5 سال رابطه ای که خانواده ها حمایت کنن واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
zahrada مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 266 سرد که نشدیم ولی خب عادی تر شدیم نسبت به یکی دوسال اول قهر و دلخوری هم داشتیم طبیعتا ... دقیقا
سلطان_کاربری عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2598 دقیقا ما هر جا عصبانی میشدیم میگفتیم اصن کاتاز ترس خانواده ها سریع آشتی میکردیم واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
zahrada مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 266 ما هر جا عصبانی میشدیم میگفتیم اصن کات از ترس خانواده ها سریع آشتی میکردیم فامیل هستید؟من چی کنم؟؟؟
سلطان_کاربری عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2598 فامیل هستید؟ من چی کنم؟؟؟ نه بابا غریبه ایم همکلاسی بودیم دیگه از وقتی به خانوادش منو معرفی کرد بیشتر از خودش عاشق خانوادش شدم اینقدر باهاشون جور شدم که اونا هم تو بحثا همش پشت مننتا با من آشتی نکنه اونا هم محلش نمیدن زیاد تو هم باید بیخیالش بشی دیگه از گذاشته رفته واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
zahrada مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 266 نه بابا غریبه ایم همکلاسی بودیم دیگه از وقتی به خانوادش منو معرفی کرد بیشتر از خودش عا ... یعنی دیگ بر نمیگرده؟
نازنین۹۵۱۹ عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 527 بذار بره من شوهرم ول کرده رفته اینکه دیگه هیچ تعهدی هم نداره
zahrada مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 266 بذار بره من شوهرم ول کرده رفته اینکه دیگه هیچ تعهدی هم نداره چند وقته رفته؟ چی میکنی با این وضعیت؟ممکنه این برگرده؟