سلام دوستان.21 تا سوره محمد هست برای حل مشکل یه نفر. میشه لطف کنین کمک کنین؟ اسمتونم بگین تا تو ختم قرآنی که میخوام بگیرم برای حاجت رواییتون دعا کنم😘🙏😍فرصتش تا 23 آذره
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تورو خدا برا دختر برادرم دعا کنین گوشش یه کم خون اومده از ته دل دعا کنین هیچیش نباشه.
ممنون ازتون😘
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟ * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید * چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند ... خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘