دلم برای روزاایی که صحرا میرفتیم تنگ شده برای روزایی که میرفیتم رو کوه غذا میپختیم برای روزایی که تو هوای بارونی رو کوه قدم میزدیم چقد خوب بود اون روزا روزایی که کرونا نبود 💔شبایی که سیب آتیشی میخوردیم شبایی که سرد بود آتیش میکردیم وپاش مینشستیم کی میشه که این روزا برگرده روزایی که با خیال آسوده کنار هم نشسته بودیم ترسی از همدیگه نداشتیم از همدیگه دوری نمیکردیم روز به روز دلامون به هم نزدیک تر میشد هیچوقت تصور نمیکردیم روزی بیاد که هممونو از هم دورکنه چقد خوب بود اون روزا چقد خوش بودیم باهم میرفتیم مدرسه و باهم برمیگشتیم تا اینکه کرونا اومد کرونا اومد و همه اینا رو از ما گرفت همه از هم دور شدند الان فهمیدیم چقدر اون روزا خوب بود همه با هم نشسته بودیم دلمون پر میزنه برای دیدن همدیگه برای کمی باهم نشستن کرونا چه کردی با مردم چه کردی با عزیزای مردم چقدر بی رحمی تودنیا رو زیر و رو کردی برو تا هر چی روزای خوب دوباره برگردن 😔💔برو تا بتونیم دوباره زندگی کنیم💔😔
گریه م گرفت دختر آخ که دلم خیلی گرفته از دست کرونا واقعا کی میشه اون روزا بیاد پسرم چهار سالشع طفلی هر چی میشه میگه کرونا تموم بشه بریم اینور اونور یادش بخیر تازه پسرم از آب و گل درومده بود با هم میرفتیم رستوران کافی شاپ پیاده روی هیییع امسال ولی بخاطر کرونا خونه نشین شدیم دلم برای بچه ها بیشتر میسوزه چه گناهی کردن 😭😭😭😢
گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشقهاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉