2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته ششم

2053 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها تورو خدا کمکم کنید دارم از استرس میمیرم

الان ۵ هفته ۵ روزم هست از ظهر افتادم رو لکه بینی کمرمم درد میکنه یه ذره قبلا سینه هام درد میکرد که الان همونم درد نمیکنه.نمیدونم چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید دکترم گفت دوتا شیاف پروژسترون بزن من اولین باره که بعد از یک سال و نیم حامله شدم میترسم از دستش بدم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توکل ب خدا 

استراحت مطلق .. فقط برا دستشویی بلند شو 

کمی پاهاتو بده بالاتر 

منم هفته 6 خونریزی داشتم ... میفهمم چ استرسی داری 

ولی ب خودت مسلط باش 

فقط استراحت مطلق داشته باش 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
دقیقا منم بعد یک سالو نیم‌حامله شدم دقیقا ۵ هفتمم بود ک این اتفاق افتاد اگه میخوای عکس سونوشم دارم

خوب شدی؟؟ چند روز طول کشید؟؟

من دکتر هفته ۸ برام سونو نوشته گفته نرو فعلا سونو

[QUOTE=166123991]هرچی دکترت میگه انجام بده حتما تکونم نخور بخواب رو کمرت انشالله ک چیزی نمیشه [/QUOT ...

خواهر شوهر من

هفته ششم اول افتاد به لکه تا هفته 8 بعد خونریزی شدید با دفع، گفت افتاده حتما، بعد دوروز رفت دکتر سنوش کرد ببینه بقایاش مونده کورتاژ کنه، تو سنو دیده بود بچه سرجاشه وضربان قلب داره😁هفته آینده زایمان میکنه

اگه عمری به دنیا باشه اینجوری میمونه

خواهر شوهر من هفته ششم اول افتاد به لکه تا هفته 8 بعد خونریزی شدید با دفع، گفت افتاده حتما، بعد دور ...

عزیزمممم ان شالله سالم و تندرست باشه

خدا از دهنت بشنوه 

ان شالله برای منم مشکلی نباشه