2777
2789
عنوان

نماز خونا بیاید

97 بازدید | 10 پست

خدا همیشه بهم توجه داره از اون نظر که خوشبخت و بی درد باشم نه بدبخت عالمم ولی هر وقت حرف می زنم باهاش آروم‌میشم فکر بدی تو سرم باشه خواب میبینم و بهم میگن نکن تو خوابام میگن نماز بخون ، دیشب اتفاق بدی افتاد و دلم‌ گرفت تا صبح خابم نبرد می خواستم با خدا حرف بزنم ولی یه حسی مانعم میشه دلسردم میکنه ته قلبم یه ندا میگه هه اره برو اگه دوست داشت اینقدر عذاب نمیکشیدی احمق کمک منو راهنمایی کنید برم نماز بخونم واینکه چه سوره ایی بخونم خدا مهر یکی و از دلم بیرون کنخ؟     

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟

اومدم بگم هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

پس فکر نکن چون مشکلاتی داری خدا دوست نداره

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

اونی که بهت اینارو میگه شیطان تا حالا فکر کردی چرا تا با خدا آدم میشه همش پر از مشکلات میشه یا پر از استرس کلی چیز میشه اینا شیطانه تا آدم سمت خدا میره با این حرفا می خواد نا امیدت کنه همش غلبه کن بهش بگو لعنت خدا بر شیطان نمازتو بخون بعد یه مدت میبنی دیگه اون حسا نیست چون شیطان نا امید شده از تو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم عزیزم 

ولی من قبلا نماز نمیخوندم داغون بودم آرامش نداشتم ضعیف بودم 

گریه و...

زمانی عضو نی نی سایت شدم همش نذر صلوات برمیداشتم .زندگینامه شهید ابراهیم هادی معرفی کردن اونو خوندم از این شهید بزرگ خواستم کمکم بکنه 🥰

دارم نمازمو میخونم حالم بهترع. بعد از نمازم همش دعام اینکه پامو این راهی ک گذاشتم قویم بکنه

خدا به حضرت موسی گفت وقتی فرعون داشت غرق میشد چرا وقتی صدات زد  چی نگفتی؟؟ 

یا موسی 

یا موسی 

یا موسی 

سه بار صدات زد چرا نجاتش ندادی؟ موسی سکوت کرد 

خدا گفت میدونی چرا؟

چون تو اونو خلق نکردی! من خلقش کردم ! من ! 

اگر جای اون سه بار فقط یکبار من رو صدا زده بود من نجاتش میدادم 

وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒

عزیزم خدا خیلی مهربونه رو جنبه ی توحیدت کار کن❤ خدا رو بهتر بشناس قرآن بخون نهج البلاغه و حکمت های امام علی (ع) رو بخون

برو وضو بگیر نور اتاقت رو کم کن بشین پشت سجاده باهاش درد دل کن سبک کن خودتو اشک بریز ازش معذرت خواهی کن اگه ناخواسته یا خواسته مقصرش دونستی و ارش رو برگردوندی بگو خدایا توبه میکنم توبمو بپذیر کمکم کن بیام سمتت برنامه بریز هر وقت اذان گفت برو به دیدارش نماز بخون بعد از نماز بشین باهاش حرف بزن 

اون برطرف کننده های غم هاست

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خدا به حضرت موسی گفت وقتی فرعون داشت غرق میشد چرا وقتی صدات زد  چی نگفتی؟؟  یا موسی  ...

من صداش زدم‌کاری نکرد😭

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟
من صداش زدم‌کاری نکرد😭

منم بارهااااا صدا زدم و جواب نداده

ولی شده صدا زدم و معجزه کرده برام

اون وقتایی که دعات مستجاب نمیشه شک نکن به صلاحت نیست و خودت متوجه نمیشی

تو تلاش خودت رو در هر زمینه ای بکن نتیجه رو بسپار به خدا

مطمئن باش و ایمان داشته باش که الخیر فی ما وقع

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
من صداش زدم‌کاری نکرد😭

میدونی چرا؟؟

چون با حس خوب صداش نکردی 

میدونستی با غم و درد و ناله دعا کردن از خدا دور میشی؟ 

دعا ینی چی؟! 

اصلا میدونی دعای درست چیه؟ 

دعا ینی  بابت هر چیزی که میخوای داشته باشی شکرگزاری کنی 

دعا کن و بگو خدایا هزار بار شکرگزارم که من ثروتمندم 

با حس خوب با لبخند با شادی 

خدا منبع شادی و عشق و ثروته ، از چنین خدایی با ناله و عم درخواست نکن چون اون منبع خوبیه و زیادی و سرشاریه و این دعای تو اصلا به خدا نمیرسه 

دعا کن هر چی میخوای اما با خوشحال با حال خوب به چگونگیش فکر نکن فقط دعا کن با شکرگزاری و حالتو خوب نگه دار 

دیدی زشت و بدی مقابل همن؟ 

چجوری از خداییه که مظهر ثروت و سرشاری و خوبیه با حس بد چیزی میخوای؟ 

وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒
من صداش زدم‌کاری نکرد😭

مطمئن باش خدا هیچ دعایی رو بی جواب و نتیجه نمیزاره فقط ما اون آثارو نتایجو ممکنه نبینیم

یه حدیث از امام سجاد هست خیلی قشنگه :

مؤمن از دعای خویش یکی از سه بهره را دارد: یا برایش ذخیره می‌شود، یا برایش مستجاب می‌گردد، یا بلایی که مقدر بوده به او برسد، از او دفع می‌شود.
تحت العقول، ص ۲۸۰

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی