2777
2789

باید میزان عقل و شعورش رو بسنجی هم به نسبت سنش هم ب. نسبت خودت

اگر خودت اوکی ای  حله چون دیگران هم . حرف زدن ذهنتو درگیر نمیکنه

فقد قبل از ریختن برنامه مطمن شو اولا الان بیشتر حسی ک دارین. عشق و محبته 

دوما دیدگاه پسره هم ب سن خوب و اوپن باشهه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول اینکه سنش مناسب نیس  دوما مگه دوست پسر برای زندگیع دوست پسر برای سرگرمیه اونم واسه کسی کع ...

بسم الله الرحمن الرحیم 

یا شما انقدد بی هنری ک فک میکنی دوست پسرو نمیشه ب شوهر تبدیل کرد 

یا انقد بی حس وحالی 

دوست پسر ادم شوهرش بشه . ک راحته. شماها

حواستونوو جمع کنید شوهرتون دوست پسر کسی نشه 

بسم الله الرحمن الرحیم  یا شما انقدد بی هنری ک فک میکنی دوست پسرو نمیشه ب شوهر تبدیل کرد  ...

اول اینکه من نظرمو واسه استارتر گفتم نه شما

دوما من مجردم حرص اینو ندارم که شوهرم تبدیل بع دوست پسر یه نفر دیگه بشه بعدشم من انقد شخصیت وزندگیمو بالا میبینم وغرور دارم که اصن به این پسرا فک نمیکنم چه برسه به اینکه بخام با ازدواج باهاشون فک کنم بعدم من ازدواج رو یک اتفاق میبینم نه هدف مث شما نیستم که واسه تبدیل کردن دوست پسر به شوهر خودمو به اب واتیش بزنم خداروشکر تو زندگیم انقد موفق وسرحال هستم که همچین رابطه هایی رو درحد خودم نمیدونم  و واردش نمیشم چون هنرم رو واسه اهدافم خرج میکنم نه واسه زدن مخ یه مشت پسر زندگی من پلاستیک یکبار مصرف نیست که هر دفعه با یکی امتحانش کنم ببینم که بیاد منو بگیرع ولی شما چون خیلی به شوهر وازدواج  علاقه داری میتونی به هرکاری تن بدی

جروبحث هم باهاتون ندارم چون خودت حرف منو ریپلای کردی

اول اینکه من نظرمو واسه استارتر گفتم نه شما دوما من مجردم حرص اینو ندارم که شوهرم تبدیل بع دوست پسر ...

اسم اونی ک دادی بیرون اصلا نظر نبود 

انقدر احمقانه بود ک گفتم کمکت کنم از این حماقت دربیای 

خانومه زندگی بالا همونی نیستی ک برا ازدواج نذر کردی ?

اره میدونم تو اصن خودتو در حد این رابطه ها نمیبینی 

ولی در حد اون رابطه ها هستی که میزننت . میکشنت و چون شوهرته هیچی نمیگی

اره اره خیلی حدت بالاس انقد ک تنها فایدت این بوده ک بگی پاک موندم در صورتی ک عرضه کار دیگه نداشتی پاک و حد بالا نیستی ترسو و احمق و اسکلی

چون تو انتخاب نکردی 

تو چاره ی دیگه ای نداشتی

عنی نیستی که ریپلای کردم بقیه ببین . ازت یاد نگیرن فردا روانی نشن

اول اینکه من نظرمو واسه استارتر گفتم نه شما دوما من مجردم حرص اینو ندارم که شوهرم تبدیل بع دوست پسر ...

خانم محترم عزیز دلم شما بهتر بو بیشتر فکر میکردیو جواب اون خانم رو تو تاپیک من میدادی  چون بیشتر از اون خانم من رو مورد حدف قرار دادین  شاید هم حق با شماست اما زندگی همیشه یک رنگ نمیمونه یه سیب که میندازی تو هوا هزار تا چرخ میخوره که به زمین برسه من هم دوران مجردیم مثل شما فکر میکردم حتی شاید مغرور تر از شما بودم  اما چرخ روزگار اون طوری که ما میخوایم نمیچرخه  از شدت ناراحتی دستام داره میلرزه و این متن رو برا شما تایپ میکنم  بیاین یکمی بیشتر به حرفی که از دهنمون میاد بیرون فکر کنیم تا دنیامون گلستان بشه

اسم اونی ک دادی بیرون اصلا نظر نبود  انقدر احمقانه بود ک گفتم کمکت کنم از این حماقت دربیای&nbs ...

عن خودت تشریف داری

متاسفانه تو انقد ازدواج رو بالا میبینی وخیلی کار شاخی میبینش که فکر میکنی بالاتراز ازدواج چیزه دیگع ای وجود نداره ببین عنتر باور تو برای من مهم نیس همینکه خودم شخصیتم رو درحد این کارا نمیبینم کافیه  من انقد تو رفاه واسایش زندگی میکنم که ازدواج رو اصن به عنوان مرحله  ای از زندگیم به حساب نمیارم متاسفانه تو معلومه تو چطور شرایطی بزرگ شدی بیچاره که انقد حالت داغونه که اوج ارزو وموفقیت رو تو ازدواج میبنی وخلاصه میکنی

بیچاره مگه ازدواج چیه میخای بری نومری کسی رو بکنی کهنه بچه بشوری 

همونطور که گفتم من مجردم واصن به ازدواج فکرم نمیکنم

تو بیچاره بدختم برو به پسرا انقد بچسب والتماس شونو بکش به پاشون بیفت تا بیان بگیرنت یخورده اروم شی از این مخمصه بیای بیرون

خانم محترم عزیز دلم شما بهتر بو بیشتر فکر میکردیو جواب اون خانم رو تو تاپیک من میدادی  چون بیشت ...

عزیزمن من فقط نظرمو رو تو تاپیک گفتم شما گفتی دوست پسر برای زندگی یخورده راجب جملت فک کن ببین اصن به هم میخورن اون خانم  دراومد میگه توهنر نداری از دوست پسر شوهر تبدیل کنی منم میگه کسی که به ازدواج فکر نکنه وبراش مهم نباشه هیچکاری نمیکنه کسی که هدفش از زندگی ازدواج باشه خودشو به هرابو اتیشی میزنع ولی کسی هم که به ازدواج فکر نکنه ککشم نمیگزه دیگه خودت معنی حرفمو بگیر

عن خودت تشریف داری متاسفانه تو انقد ازدواج رو بالا میبینی وخیلی کار شاخی میبینش که فکر میکنی بالاتر ...

بسه دیگه اصلن دوست پسر نخواستم باو😂😂😂میرم یه گوشه میشینم هویجمو میخورم بهتره🥕

بسه دیگه اصلن دوست پسر نخواستم باو😂😂😂میرم یه گوشه میشینم هویجمو میخورم بهتره🥕

عزیزم😂

خب اون خودش اول شروع میکنه حرفای زشت وزننده میزنه

امیدوارم شماهم بهترینا واست اتفاق بیفته ما که بد کسی رو نمیخایم چیزیم به کسی میگیم برحسب دلسوزی خاهرانست

وگرنع با کسی دشمنی نداریم که