2777
2789
عنوان

رقص

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 36 پست
و.اااایی یا علی 😂😂😂😂😂من حاضرم اصلا اهنگ پخش نشه همه افسردگی بگیرن تو عروسی ولی من نرم برقصم🤗😂

تنها اصلا ولی شلوغ باشه خوبه از یه جا نشستن بهتره... حداقل پشت سرت حرف نمیزنن😐

حالا من یه بهونه خوبم دارم چون جلو دوربین نمیرقصم هر جا دارن فیلم میگیرن میشینم هیج کسم کارم نداره😊☺️

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک عدد کمر بی استعدادم😂😂

کهریزک💔 برای چرخش این آسیاب کهنه دل سنگ به خون خویش میغلتند خلقی بی گناه اینجا به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا. من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !

منم  وقتی شروع میکنم یهو خلافی میرم کلا حرکات بدنیم خوب نیس  ورزشمم مشکل داشت تو مدرسه ...

برای ورزش مدرسه که آدم بهترینم باشه پاره میشه نمره بگیره والا 

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳
دلم مهمونی و رقصِ بدون کرونا خواست    

من حاضرم حرکات موزون با آهنگ رو انجام بدم ولی حداقل یه مجلسی چیزی باشه 

عن تو سر کرونا 😂😂😂😂

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳
منم بلد نیستم بخاطر سخت گیری مادرم ...واقعا لازمه خانم بلد باشه نه برای دیگران برای همسرش 

مرن این حرفو خواهرم😂😂😂حالا به خواستگارام  بکم بلد نیستم برقصم که ردم نمیکنن 😂شوهر رقص میخواد چیکار🤗

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳
من تو عروسیا خیلی خوب نمیرقصم چون روم نمیشه ولی تو خونه با دخترم قشنگ میرقصم،دانشجو ک بودم دوستام می ...

خدا حفظش کنه دخترتون رو ❤️اگه خارج بودیم رقص خارجی بلد بودیم 

خداییش رقص ایرانی سخته🙄

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳