2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی خیلی زشتمممم بیایییننن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 49 پست

دیگه بیشتر از این نمیشه خودتو بکوبی؟؟؟😐😐😐

چ خبره عزیزمن

همین دنیا جهانبخت موهاش ۴دونه ست،چقد به خودش میباله.شو ک هم چشات قشنگه هم پوستت هم لبات هم دماغت

چرا اینجوری با خودت رفتار میکنی

و خدایی که به شدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه باور کن بخداااا دروغ نمیگم

باور کردم... واقعا چهرت زشته ، خوشحالم ک جای تو نیستم😒

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
میفهمم خ سخته من قبلا موهای خ پر و خوش حالتی داستم الانم پره ها نسبتا ولی اینکه نسبت ب قبل کم شده خ ...

اکتنشن ک بدتر کچل میکنه من مشکلم اینه بغل موهام و جلوی موهام خالی بقیشم کم پشت و نازک انگار دم موشه

بچه ها مثل بعضیاتون مشکل نداره که دروغ بگه😏عزیزم شما معلومه اعتماد بنفست پایینه..میدونی همین چشم ابی بودن چقدر برای بعضی ها ملاک زیباییه؟

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            
باشه شما فک می کنید الکی میگم عکس میگرم فردا همتون رو تگ می کنم ببینین چقدر بی نمکم

منم تگ کن حتما حتما تگ کن یادت نره 😐💫

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
باشه شما فک می کنید الکی میگم عکس میگرم فردا همتون رو تگ می کنم ببینین چقدر بی نمکم

اصلا بی نمکی معنی نداره

یعنی چی ک بی نمکی میگن طرف قیافش متوسط نمیگن بی نمک ک 🤦😂

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)