2777
2789
عنوان

بی فرهنگی تا چه حد😶

325 بازدید | 22 پست

چرا رعایت نمیکنن مردم انگار نمیدونن که کرونا داره میکشه اصلا انگار نمیدونن که کرونایی هست حتما باید یکی از عزیزاتون رو از دست بدین؟؟تا درک کنین بخدا خیلی خطرناکه مهمونی نرین تفریح نرین اگه رعایت کنین نرین این اوصاع همیشگی نیست ولی اگه رعایت نکنین همیشه هیمن اوضاعه خودتونو سرگرم کارای تو خونه کنین اصلا بیرون از خونه نرین فقط برای خریدای ضروری که شاید این مریضی  تموم شه 🤲

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

خخ چی میگی دوستای اسکول من امروز اتیش جوجه انداخته بودن

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز بعد از دو ماه رفتیم تو ماشین دور زدیم

مردم صففففف کشیده بودن دم در رستورانا

خدا لعنت کنه کسایی رو که رعایت نمیکنن

۹ ماهه به خاطر این احمقا توی خونه ایم هیچ کس رو ندیدیم

انگار فقط بقیه دلشون برای خانوادشون تنگ میشه

به فرهنگ ربطی نداره لطفا قبل از هر صحبتی یکم اطلاعات درمورد کلماتی که استفاده میکنید به دست بیارید

به شعور و عقلشون بستگی داره که رعایت کنن یا نه

﷽ __بِسمِ رَبِّ چشمهایَش  ❤۹۹/۹/۹ 
امروز بعد از دو ماه رفتیم تو ماشین دور زدیم مردم صففففف کشیده بودن دم در رستورانا خدا لعنت کنه کسا ...

چند وقت پیش خالم تلفنی زنگ زده بود میگفت کار بانکی داشتم رفتم بانک اونجا خیلیا میگفت حتی ماسک نداشتن

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤
امروز بعد از دو ماه رفتیم تو ماشین دور زدیم مردم صففففف کشیده بودن دم در رستورانا خدا لعنت کنه کسا ...

😐😤🤬

خدایااااا

مگه تعطیل نکردن؟

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته 

من بخاطر کرونا ی ماهه پامو بیرون نذاشتم خودمو بچم پوسیدیم تو خونه ..خدا ازشون نگذره ک دارن حق امثال مارو ک داریم رعایت میکنیم پایمال میکنن...خدا میدونه ی سونو دارم ولی بخاطر دو هفته قرنطینه نمیتونم برم از بس ادم بی فرهنگ زیادشده اصن حالیشون نیس همه صندلیا علامت داره ک کجا بشینی کجا نشینی بعد یسریا عین بز میان تو حلق ادم میشینن هی هم دلشون میخواد حرف بزنن