2789
عنوان

اموزش قهر

172 بازدید | 16 پست

خانوما من اصلا نمیتونم باشوهرم قهر کنم یا بی تفاوت باشم واین باعث میشه اونم عین خیالش نباشه که کار اشتباهی کرده بالاخره بعضی وقتا سر سنگین برخورد کردن خوبه ولی من زود وا میدم چیکار کنم به نظرتون 

فک کن نمیبینیش حرف نزن نگاهش نکن

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این کارارو میکنم ولی خیلی زود وا میدم دلم میخواد حسابی ناراحتیمو با بی توجهی نشون بدم ولی اصلا نمیتو ...

من چند سال یه بار قهر میکنم ولی جوری قهر میکنم که به غلط کردن میافته

جامو جدا میکنم

لباسهای شیک میپوشم وارایش میکنم

باپسرم میگم میخندم

گوشیمو دستم میگیرمو میخندم

به خونه وپسرم و خودم بیشتر میرسم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
قهر چیه؟ هیچ فایده ای نداره. چه بهتر که قهر بلد نیستید. به جاش با هم حرف بزنید مشکلاتتون رو حل کنید

متاسفانه فقط بی توجهی کردن رو همسرم جواب میده اصلا اهل صحبت کردن نیست چون من همیشه شاد و پرحرفم وقتی ساکت میشم میفهمه کارش بد بوده میاد عذرخواهی و اخلاقش خوب میشه 

من ۲ روزه قهرم ولی اون قهر نیس ب رو خودشم نمیاره منم میبینمش نمیتونم جلو خندمو بگیرم هی بدتر فک میکن ...

من میخوام یکم بترسه چون یکاری کرده که خط قرمز منه ولی نمیتونم اصلا 

من میخوام یکم بترسه چون یکاری کرده که خط قرمز منه ولی نمیتونم اصلا 

خاهرم اگه روشی پیدا کردی ب منم بگو من همه راهارو رفتم 😑😑 حتی سر دعوای قبلیمون شرط گزاشتیم ماشینو ب نامم بزنه بازم افاقع نکرد

خدا بزرگه㋛✿
قهر که نه بی توجهی و برخورد سرد

دلت میاد 

بی توجهی 

بابا دنبا دو روزه 

ول کنین 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم