2777
2789
عنوان

انرژیم به شدت افت کرده...!

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 38 پست
من هم دقیقا عییین خودت هستم اصلا انرژیم علاوه بر این که افت کرده محیط خونه برام انرژی منفیه پدرو ماد ...

دقیقا همین ارتباط انرژیکی که گفتم همین بود. حالم دیگه از خانواده بهم خورده. از کنارشون بودن. البته البته بگم که عاشقشونم و خیلی از خدا ممنونم که پدر و مادر و برادر خوب و سالمی دارم. خدایا شکرت 

اما منم آدمم. همش اخبار منفی و... یکنواختی. البته خداروشکر ها. اما منم نیاز به تنوع دارم واقعا.و خلوت با خود. 

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋
عزیزم  ارتباطت رو با خدا بیشتر کن  وقتی برای قرائت قرآن روزانه با ترجمه و تفسیر بذار حتی ...

وای آره مرسی. اتفاقا دقیقا برنامه ی خوندن ترجمه فارسی قرآن تو برنامم هست. ممنون

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معرفی کن. همرو ویدم. دیگه از هیچی هم نمی‌ترسم واقعا 

فیلم مرگ بازان یا مرگ جویان .

جرات یا حقیقت.

شیطان بزرگ.

زار.

فرارکن.

کلبه ای در جنگل.

پرونده ۳۹.

تاریک وشرور.

مجموعه سردخانه.

مالاسا۳۲.

وینچستر .اینو ببین خیلی قشنگه.

ذهن های موازی.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
مرسی😁

😊

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
دقیقا همین ارتباط انرژیکی که گفتم همین بود. حالم دیگه از خانواده بهم خورده. از کنارشون بودن. البته ا ...

من هم،افسردگی گرفتم الانم برف باریده مث چوب خشک تو خونه دراز کشیدم همیشه میرفتم بیرن برف بازی ولی الان چی،حتی بخوام برپ بیرون هم دیگ حالشو ندارم

کاش منم مثل تو الان همسر داشتم، عاشقش بودمو کنارم بود تو خوانواده خیلی درکم نمیکنه کسی. شاید همسر ع ...

همسرم رفته خونه مادرش . خونه نیست .

بعدشم صبح میره سرکار شب میاد خونه .جمعه ها هم خونه مادرشه.

من به علت کرونا نمیرم‌.

شب هم‌میاد یا باگوشی یا با تلویزیون 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

چنتا پیشنهاد برات دارم خودم هنوز عملی نکردم 

یه زبان برای یادگیری انتخاب کن 

یه پیج با موضوعی که دوس داری بزن 

یوگا کار کن 

یه حیوون به سرپرستی بگیر نگهداری کن(اگه خانواده میذارن)

بافتنی بباف(اگه بلد نیستی یاد بگیر)هم ارامش میده هم نتیجه ش ادم رو خیلی خوشحال میکنه 

تو اینستا بزن سبد تریکو(فقط کاموا و پایه با قلاب میخواد)میتونی برای وسایلات خیلی سبدهای خوشگلی درست کنی 

شروع کن به دیدن ۲۵۰ فیلم برتر

یه رمان شرو کن 

فیلم مرگ بازان یا مرگ جویان . جرات یا حقیقت. شیطان بزرگ. زار. فرارکن. کلبه ای در جنگل. پرونده ...

اوه دمت گرم بابا. چه قدر فیلمای جدید گفتی بهم. ترسناکن اینا همه؟ چندش که نیستن نه؟ 

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋
من هم،افسردگی گرفتم الانم برف باریده مث چوب خشک تو خونه دراز کشیدم همیشه میرفتم بیرن برف بازی ولی ال ...

برف اومده؟ دیوونه ای نری بیرون!!!! عاشقشم. کدوم شهری مگه؟؟؟؟ 😥منم برف میخوام. کدوم شهر؟ 

الان من رفتم بیرون تو هوای خنک پاییزی قدم زدم حالم خیلی خوب شد. 

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋
همسرم رفته خونه مادرش . خونه نیست . بعدشم صبح میره سرکار شب میاد خونه .جمعه ها هم خونه مادرشه. من ...

تو برو سمتش!! تنوع ایجاد کن براش. تو خونه تنوع ایجاد کن. سورپرایزش کن. چالش بذار برای خودت و... 

خودتم تلاش بنمای

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋

منم دقیقا حال تو رو دارم هیچی حالمو خوب نمیکنه....

حتی چند وقته تصمیم گرفتم برم پیاده روی اما حوصله اینم ندارم

بدجوری افسرده شدیم تو این اوضاع😔

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
چنتا پیشنهاد برات دارم خودم هنوز عملی نکردم  یه زبان برای یادگیری انتخاب کن  یه پیج با م ...

وااااااااااای چه پیشنهادهایی!! 😍😍😍ممنونم عشقم🤗🤗🤗 فیلم برتر رو فقط نفهمیدم! چیان؟ 

و اینکه موضوع پیشنهادیت برای پیج اینستا چیه؟ 

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋
منم دقیقا حال تو رو دارم هیچی حالمو خوب نمیکنه.... حتی چند وقته تصمیم گرفتم برم پیاده روی اما حوصله ...

منم حوصله نداشتم. خدا به شدت به دلم انداخت برم پیاده روی. وااااااااااای حالم عالی شد. الان تازه برگشتم رفتم حموم یه دوش هم گرفتم و عالی ام. با خدا نیایش کردم. دم غروب قرآن گفته تسبیح خدارو بگیم. گفتم. عالی حالم خوب شد

برو حتما. اولش سخته😍❤️🎀

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋
منم حوصله نداشتم. خدا به شدت به دلم انداخت برم پیاده روی. وااااااااااای حالم عالی شد. الان تازه برگش ...

عزیزم خداروشکر که حالت بهتره😍❤

آره حتما باید امتحانش کنم ولی واقعا نیاز داریم مث روزای قبل کرونا زندگی کنیم چقد حال خوبمون کم شده😒

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
کاش منم مثل تو الان همسر داشتم، عاشقش بودمو کنارم بود تو خوانواده خیلی درکم نمیکنه کسی. شاید همسر ع ...

منم همین آرزو رو دارم 

دلم میخواست با کسی که عاشقشم و عاشقمه درد دل کنم این روزا

حتی اگه قرار باشه ساعتها فقط کنار هم بشینیم و حرف بزنیم