وقت واسه ازدواج زیاده تا دلت بخواد درس بخون مستقل شو دستت رفت تو جیب خودت ازدواج میکنی
‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمیمونه. :) › ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت میدهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤]
تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
اگه رسمی بیاد جلو و شرایطش خوب باشه شمام خانوادتون راضی باشن و خودتونم منطقی تصمیم بگیرید چرا نشه من خودم پارسال ۱۷سالم یود عقد کردم و امسالم ۱۸سالمه عروسی کردم الان ۵ماهه سر خوته زندگیمم بشدت هم از انتخابم راضیم
من جای شمااا بودم میذاشتم سنم بره بالاتر... تجربه دار تر شم... درسمو ادامه میدادم.... و بعدا خب ک سختی و خوشی روزگار چشیدم و فهمیدم زندگی یعنی چی در موردش فکر میکردم....
عزیزم اول باید ببینی نگاهت ب زندگی چیجوریه...ببین ک الان روحت اونقدر مسئولیت پذیر شده ک تا تقی ب توقی خورد تخوای همه چیو بهم بریزی؟؟ببین میتونی تحمل کنی سختی هارو؟؟؟میتونی خانمانه ی زندگی رو مدیریت کنی؟؟همه ی اینا ب طرز تربیت شما مربوطه ..اگ میبینی ی خانم هستی ک توانایی مدیریت مشکلات رو بدون دعوا و نحس شدن داره اون موقع ۵۰ درصد شما کامله و بعد باید اون مرد رو بسنجی...اصلا وارد رابطه نشو تا وقتی از خودت مطمئن نیستی..