بااینکه بخدا ازته دلم اعتقاد دارم ولی بعضی وقتا بنده هاش یجوری دل میشکنن. که باذل شکسته ازخدا میخوام تواین دنیا تاوان حرفاشونو کاراشو ببینن ولی روز به روز دارن فربه تر میشن. بعضی وقتا شک میکنم که خدا چرا خداییشو نشون نمیده. توروخدا دل نشکنین دنیا خیلی جای چرتی شده. یجوری دل مامانمو امروز خواهر ناتنیش شکست که قلبم داره آتیش میگیره اما نمیدونم چرا خدا فقط داره تماشامیکنه لااقل انسان باشیم.
توش درباره اینکه خدا به گناهکاران نعمت میده و روز به روز بالاتر میبرتشون بعد از جایی که فکرشو نمیکنن باعث سقوطشون میشه حرف زده.
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
تو هرچی شک داشته باشم تو عدالت مافوق بشری شک ندارم.حالا یکی بهش میگه کارما کائنات یکی میگه چوب خدا
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻