2777
2789
عنوان

کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 25 پست
چرا گیرم ک میاد ولی مثلا لباس تو دوران دوستی اونقد براش گرفتم ک تکراریه یا ساعت ۸ تا داره ست کیف و ک ...

کفش

سویشرت

شالگردن

دستکش

کتاب

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
بیخیال وطیفشه بزار بخره تا عادت کنه اگه بگی نمیخوام عادت میکنه با نخریدن بزار بفهمه زن خرج داره ا ...

اخه خودش ایتو همیشه میگه ولی من خودم خیلی خجالت میکشم وقتی امسال رفتیم‌پالتو بگیریم گفتم پارسال گرفتی نمیخواد دیگه بگیری گفت تو خونه بابات کشتو و کمدتو ک باز میکنی جایی ندازه از بس پر از لباسه من چجور بتونم اینجور ظلم کنم بهت ک از ی زندگی با رفاه کامل بخوام دورت کنم ولی خودم دلم برای مظلومیتش میسوزه ک حدود ۲۰۰ میلیون بدهکاره 

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم حابام برم اینستا بگردم ببینم چیز قشنگی پیدا میکنم 

قیمتش مهم نیست واقعا

همین که حس کنه به فکرشی خوبه

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
اخه خودش ایتو همیشه میگه ولی من خودم خیلی خجالت میکشم وقتی امسال رفتیم‌پالتو بگیریم گفتم پارسال گرفت ...

انشالله مشکلش حل شه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙