2777
2789
عزیزم یه چند روز صبر کن یکی دوروز دیگه به حرفم گوش بده..  اگر پیام نداد به من خبر بده بگم چیکا ...

میدونی آخه من ناامیدش کردم گفتم دوست ندارم.پیام نده اینا..میگم نکنه واقعا باور کنه و بره

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه چند روز صبر کن یکی دوروز دیگه به حرفم گوش بده..  اگر پیام نداد به من خبر بده بگم چیکا ...

بعد اون حرفام عکسی ک برام فرساده بود و من گفته بودم قشنگ شدی رو گذاشت پروفایل...دیگه ام آنلاین نمیشه😑قبلا آن میشد آنلاینی منو نگا میکرد

:)
چقد قشنگ گفتی حال منو قشنگ توصیف کردی 😞

عزیز دلم..

بمیرم برا دلت میدونم تو چه حالتی هستی 

اگه کاملا تموم شده و فک میکنی راه برگشتی نیست 

ازت می خوام یک هفترو کاملا بزاری برای غصه خوردن ازت می خوام این یه هفترو گریه کنی و جلوی خودتو نگیری بزار دلت حال بدتو بروز بده 

اما بعد این یه هفته باید پاشی خودتو جمع و جور کنی چون به دلت هفت روز تموم فرصت دادی تا غصه بخوره.. 

تو حق داری حتی بعد از این هفت روز جای خالیشو نگهداری اما حق نداری دیگه ناراحت نبودنش باشی.. باید بشی کسی که حسرتشو بخوره.. قربونت برم همه ی این روزا میشه تجربه و همرو فراموش میکنی. ♥️

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
بعد اون حرفام عکسی ک برام فرساده بود و من گفته بودم قشنگ شدی رو گذاشت پروفایل...دیگه ام آنلاین نمیشه ...

ناراحت نباش گلم برمیگرده شما لطف کن اون عکس و بردار  

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
میدونی آخه من ناامیدش کردم گفتم دوست ندارم.پیام نده اینا..میگم نکنه واقعا باور کنه و بره

درستش میکنیم گلم بزار چند روز بگذره بعدش منو خبر کن اگه برنگشت

باشه عزیزم مرسی از محبتت💕

قربونت برم عزیزم🌹

عزیز دلم.. بمیرم برا دلت میدونم تو چه حالتی هستی  اگه کاملا تموم شده و فک میکنی راه برگشتی نی ...

فدات شم من چقد مهربونی 😔میدونی الان پنج روز گذشته تو این پنج روز همش گریه کردم و حالم خراب بوده خیلی سخته وقتی آیندتو با اون تصور کردی و کل رویاهاتو بااون ساختی فراموشش کنی هیچوقت باکسی نبودم این اولین بار بود که خودشو با مظلوم نمایی تو دلم جا کرد افسردگیه شدید داشت انقد تو این یک سالو خورده ای براش تلاش کردم که کلا افسردگیه چن سالش خوب شد واینجور جوابمو داد یه حرفای خوشگلی میزد الان یادم میاد به سادگیه خودم تف ولعنت میفرستم معلوم نیس الان که آنلاینه باز کیو خام خودش میکنه 😔😔😔😭

پتورو بکش روسرت و بخواب ارزش نداره🙃
فدات شم من چقد مهربونی 😔میدونی الان پنج روز گذشته تو این پنج روز همش گریه کردم و حالم خراب بوده خیل ...

درکت میکنم عزیزم 

حق داری ناراحت باشیو غصه بخوری مطمنم هیچ جمله ای و هیچ اتفاقی نمیتونه ارومت کنه جز برگشتن خودش.. 

پس توام حق داری بخاطر نبودنش غصه بخوری 

اصلا خودتو سرزنش نکن بخاطر  اینکه بهش پیام دادی اون گذاشت رفت.. 

فقط بعد از اینکه قشنگ غصه خوردی یادت باشه تنها چیزی که میتونه اونو پشیمون کنه اینکه تورو خوشحال سر حال و بیخیال ببینه و همینطور موفق.. 

گلم این روزا میگذره و با ناراحتی کردن زیاد فقط به روانت اسیب میزنی.. ارزو میکنم یروز ادمی با انتخاب درست بیاد تویه زندگیت 

که برات بهترین زندگی ممکن رو بسازه چون تو لایقشی ♥️

خیلی ممنون گلم😊🌹

فدات عزیزم🌹