2777
2789

عزیز دلم لطفا نرو خواهش میکنم ازت

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرته ؟ 

تو این شرایط تا من پیام ندم و پا پیش نزارم شوهرم جلو نمیاد ولی اگه پیام بدم  خیلی عالی رومو میگیره و شبم برا دلجویی یا دسته گل یا شیرینی  یا یه چیزی که شادم کنه میخره  و میاد بوسم میکنه  

همیشم میگه زن باید اول پا پیش بزاره و محبت کنه  وقتی باهم قهر هستند  حتی اگه کتک خورده باشه و مقصر شوهرش باشه اما بعدشم شوهرش باید براش سنگ تموم بزاره  

همیشه تو زندگیم جای خالی ت رو حس میکنم ....💔 
اینجوری نگو عزیزم خجالت کشیدم😅 چ کنم پس😢

من میدونم تو دلت چخبره میدونم چند روزه دنبال یه چیزی میگردی انگار یه چیزیو گم کردی میدونم چقد منتظری 

اما اگه تحمل کنی صبر کنی 2 حالت داره گلم یا بر میگرده خودش یا تموم میشه ولی اگه الان بری پیام بدی فقط فقط اونو به این نتیجه رسوندی که هرطور باشه تو برمیگردی و بلاخره سرو ته قضیرو جمع میکنی.. بزار اون تورو از دست داده باشه بزار اون حس کنه که تورو نداره گلم یکم دیگه صبر کن خودش پیام میده افرین قشنگم😘♥️

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
شوهرته ؟  تو این شرایط تا من پیام ندم و پا پیش نزارم شوهرم جلو نمیاد ولی اگه پیام بدم  خی ...

نه گلم شوهر کجا بود دوست بودیم

وا چ تفکریه ک همیشه زن پا پیش بذاره من باشم خیلی اذیت میشم😶😑

:)
من میدونم تو دلت چخبره میدونم چند روزه دنبال یه چیزی میگردی انگار یه چیزیو گم کردی میدونم چقد منتظری ...

چقد خوب درکم میکنی آره اصلا افسرده شدم حوصله ندارم آخه ما همو خیلی دوس داشتیم باشه پیام نمیدم تموم سعیمو میکنم صبر کنم ولی کاش برگرده😢😭

:)

پیام نده من دادم و خیلی سردجواب داد بهش گفتم آشتی کنیم گفت من باهمه دنیا قهرم دیگه و پیامی نداد الانم همش چکش میکنم همش آنلاینه خوردم کرد تو دیگه پیام نده منم مثه تو دلم طاقت نیورد وپیام دادم اینطور شد😔

پتورو بکش روسرت و بخواب ارزش نداره🙃
نه گلم شوهر کجا بود دوست بودیم وا چ تفکریه ک همیشه زن پا پیش بذاره من باشم خیلی اذیت میشم😶😑

تو نظرسنجی شرکت کردم  قبل اینکه تاپیک قبل رو بخونم اینجا نظر دادم  

نه عزیزم  بهش محل نزار تا اون بیاد فکر کردم  شوهرته  که گفتم پیام  بده 

چی بگم آقامون مرد سالار تشریف داره 😔

همیشه تو زندگیم جای خالی ت رو حس میکنم ....💔 
من میدونم تو دلت چخبره میدونم چند روزه دنبال یه چیزی میگردی انگار یه چیزیو گم کردی میدونم چقد منتظری ...

چقد قشنگ گفتی حال منو قشنگ توصیف کردی 😞

پتورو بکش روسرت و بخواب ارزش نداره🙃
چقد خوب درکم میکنی آره اصلا افسرده شدم حوصله ندارم آخه ما همو خیلی دوس داشتیم باشه پیام نمیدم تموم س ...

عزیزم یه چند روز صبر کن یکی دوروز دیگه به حرفم گوش بده.. 

اگر پیام نداد به من خبر بده بگم چیکار کنی فعلا غصه نخور جان دلم 

درسته میشه بهت قول میدم😘♥️