2777
2789
عنوان

زندگی من💔دعاکنین

122 بازدید | 10 پست

من ۴ساله ازدواج کردم و قبلا ازدواج ناموفق داشتم‌..الان تازه دارم ادامه تحصیل میدم و ترن یک هستم‌بچدارم نشدیم تاالان.شوهرم بااینک ازقبل بچه داره اما الات واریکوسل گرفته و عملم کرد اما خوب نشد...من فکرمیکنم کسی بهش ضربه زده باشه یا بچه اش.  خلاصه من و شوهرم باهم تنها زندگی میکنیم. خانوادش خیییلی مادی هستن بشدت خسیس و گداهستن..‌.. بطوری ک من قبلا باهاشون رابطه داشتم شیریتی خریدم بردم پدرشوهرم دعوام کرد😔💔 بجای تشکر و خوشحالی و گفت پول دراوردن سخته !!! چرا خودت نپختی...

یا الان روز بروز شوهرم داره مادی تر میشه و بااینک همیشه خونه هستم و خرجی ندارم  یکار پرینت و شهریه ۱تومنی و کلی میگه و منت میزاره و غرمیزنه....

هرچیم بهش میگم بدتر برداشت میکنه و شلوغش میکنه و گاهی مظلوم نمایی میکنه و اصلا انگار یه روده راست نداره..... من هرچی صاف و ساده ام اون زیرو رو کش.

ازطرفی فکرکنم حرفای مدرمادرشم روش تاثیرداره...

و اینک خیلی تحقیرم میکنه براحتی تو دعوا میگ اینجاخونه من تو باید بری ....

من فقط دادمیزنم و نفرینشون میکنم چ ن خیلی برام گرون تموم میشه.... وگاهی میگ برو درخواست بده راحت شیم 

بچهها ازدواج دوممه نمیشه براحتی جداشم ک😔💔

چکارکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی نیست؟ خوندین؟؟

حالا که نمیخوای جدانشو عزیزم اما داد و بیداد هم اصلا نکن چون ضعف اعصاب میگیری به مرور زمان سعی برای بچه دار شدن هم نکن  تا یکم زندگیت اروم بشه خدا مصلحت بنده هاشو بهتر میدونه دنبال استقلال مادی باش چون خساست جزو صفات ارثی هست یعنی بستره ژنتیک قوی داره مثل وسواس و اصلاحشم برخلاف وسواس تقریبا غیرممکنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
حالا که نمیخوای جدانشو عزیزم اما داد و بیداد هم اصلا نکن سعی برای بچه دار شدن هم نکن  تا یکم زن ...

اصلا اینو باید همه بدونن اونی ک پولدارنیست خسیس نیست..اونی ک پولدار شده خسیسه.

والا من هیچوقت دنبال مادیات نبودم...اینا تازه بدون رسیده هستن

اگ بخوام جدابشم بنظرتون بدنیست؟ دیرنیست؟ ۲۷سالمه

جدا شدن برای کسی که همسر خسیس یا معتاد یا دست بزن دار و خائن و فحاش داره خیلیم خوبه اما به شرط اینکه  فکر بعدشو کرده باشی استقلال مالی یا خانواده حامی داشته باشی که دوباره نری تویه چاه دیگه بیفتی

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست