2777
2789
عنوان

نمیدونم چم شده⁦🤦🏻‍♀️⁩💔💔

93 بازدید | 5 پست

سلام

چن وقته اصن حوصله هیچکیو ندارم هیچکی،هر روز سردرد دارم،اصنم از خونه بیرون نمیام اصن ینی من تو این چن ماهه کوچه هم ندیدم،همش تنها نشستم تو اتاق اکثر مواقعم چراغو خاموش میکنم،خابم بهم خورده هرچی میخابم انگار هیچ نخابیدم ، اصن اشتها ندارم،با هیچکی حرف نمیزنم ، نامزدم پی ام میده یا زنگ میزنه دلم نمیخاد جواب بدم یا بش پی ام میدم یا زنگ میزنم خدا خدا میکنم جواب نده،تا یچیزی میگ سریع جبهه میگیرم نمیتونم تحمل کنم،تو خونه عم همش همینم تا یکی یچی میگ سریع جبهه میگیرم عصبی میشم،حتی دوستامم پی ام میدن یا زنگ میزنن فرار میکنم ک جوابشونو ندم ، همشم دارم گریه میکنم ولی بی دلیل ،همش انگار ناراحتم از هیچی لذت نمیبرم اصن انرژی ندارم حتی تمرکز درست حسابیم برا درسام ندارم،انگار اصن هیچ امیدی ب زندگی ندارم دیگ از شلوغی بدم میاد خعلی بدم میاد فقد میخام تنها باشم😔💔واقعا نمیدونم چم شده 😔

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
طبیعیه تقریبا بخاطر کرونا وقرنطینه همه همینجورین

هیچکدوم از اطرافیان من اینجوری نیستن

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی گرفتی منم این حالتارودارم

ب هرکی میگم همینو میگ

خاهر دوستم روانشناسه بش گفته بود افسردگیه😅💔