2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 63 پست
کسی ک راحت به ادمای اطرافش بی احترامی میکنه براش عادت شده اینکار حتی ناخواسته انجام میده و اون لحظه ...

خیلی ب خانوادم بی احترامی کرده  اخه من مقصرم شما بگو تو این مسعله بخدا دارم دق میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شما مقصری ک نامزدت به خودش اجازه داده به خانواده ات بی احترامی کنه

چطور اخه من چیکار کردم مکع اون بی احترامی میکرد ب خانوادم من دوباره منت کشی میکردم اشتباه از من بوده ک‌بهش بها دادم اخه ب خودمم خیلی فوش میده 

چطوری فراموشش کنم خیلی ناراحتم

خوشحال باش ک قرار نیس دیگه از ادمی معذرت خواهی کنی ک بهت بی احترامی میکرده

شما کسیو از دست دادی ک برات ارزش قائل نبود

اون کسیو از دست داد ک با همه بدیاش بازم میرفت دلجویی میکرد

الان شما باید ناراحت باشی یا اون؟؟

خوشحال باش ک قرار نیس دیگه از ادمی معذرت خواهی کنی ک بهت بی احترامی میکرده شما کسیو از دست دادی ک ب ...

منم براش ی موقع هایی بد بودم ولی بخدا اونم بد‌بود  ولی باز من دلم طاقت نیاورد دوباره دوسش داشتم فوش هفت جدو اباد داد بهم گف من خیلی وقته نمبخوامت تو دس ور نمیداری

درسته  ب نظرتون  با این بی احترامی ها زندگی ما قشنگ میشه

قطعا نه آدم خسیس و بدهن هیچ وقت عوض نمیشه اگه بخوایی باهاش ادامه بدی از الان بدون زندگیه سختی درپیش داری 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷