خانوما تاپیک قبلمو خوندید بزارید با جزییات بگم دیشب داشتیم با نامزدم حرف میزدیم گفتم شارژ ندارم بفرس گف دیشب برات فرستادم چیکارش کردی گفتم با خالم حرف زدم خالمم عزاداره بعد گف خب میگفتی ب خالت پنج تومن شارژ بفرسته بعد دید من بدم میاد گف شوخی کردم بعد منم طلبکار شدم مادرم همیشه نامزدم چیزی میگف میکف اره حق با توعه هیچوقت نگف حق با دخترمه حالا دیشب مادرم پسرم این حرف بد بوده اونا عزاردارن این جور شوخی ها خوب نیست یهو داد زد سر مادرم و گف زنیک بی عقل وبی احترامی ب مادرم و من و داداشام کرد بخدا مادرم با زبانخوش گف حالا گفته تموم شده حق با کیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشحال باش ک قرار نیس دیگه از ادمی معذرت خواهی کنی ک بهت بی احترامی میکرده شما کسیو از دست دادی ک ب ...
منم براش ی موقع هایی بد بودم ولی بخدا اونم بدبود ولی باز من دلم طاقت نیاورد دوباره دوسش داشتم فوش هفت جدو اباد داد بهم گف من خیلی وقته نمبخوامت تو دس ور نمیداری