2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد میگ شوخی کردم  میگم اخه بخدا مادرم خیلی دوسش داشت انقد گف گمشو  اشغال انگار دنبال بهون ...

ترکیب خسیس و بی ادب، یکی از بدترین ترکیباتی هست که اطرافم دیدم، اصلا چطور روش میشه شارژ 5 تومنی واسه شما بخره، شوهر من واسه خواهرش 50 تومنی میگیره یا خواهر زاده اش بچه است براش 15 تومنی میگیره

بعد میگ شوخی کردم  میگم اخه بخدا مادرم خیلی دوسش داشت انقد گف گمشو  اشغال انگار دنبال بهون ...

شما هم از این دفعه به خودش و خانواده اش فحش بده،. بگو شوخی بود، خدا بهت صبر بده، شوهر دوستم پولدار بود ولی مثلا به این میگفت روغن زیاد استفاده میکنی، کسی خونه اش نمی اومد، لقمه های مهمون. و می‌شمارد، اینقدر گدا بازی درآورد، دوستم با یه بچه جدا شد، خیلی حواست رو جمع کن

ن گف زنیک بی عقل من از مادرت بدم میاد دیونس خلع فقط بخاطر اینک گفته این حرف شوخیشم خوب نیست

یا  خدااااااااا عزیزم خیلی فکر کن رو انتخابت😑😑😑😑😑

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
بدترین کار ممکن انجام دادی مثل این می مونه با یکی تصادف کنی و شما مقصر نباشی بری از کسی ک مقصر بوده ...

بله درسته بعد ب نظر شکا من مقصرم یا اون اون برا من حرف ک گفته بودم  وجدان نداشتی قهر کرد ولی من حق ندارم ناراحت بشم 

بله درسته بعد ب نظر شکا من مقصرم یا اون اون برا من حرف ک گفته بودم  وجدان نداشتی قهر کرد ولی من ...

اولین اشتباه از جایی شروع شده ک میدونستی نامزدت چه اخلاقی داره باهاش بحث کردی

از این نکات ریز راحت نگذر الان دوران اشنایی بیشتر دقت کن

شما هم از این دفعه به خودش و خانواده اش فحش بده،. بگو شوخی بود، خدا بهت صبر بده، شوهر دوستم پولدار ب ...

اینم همینطوره میگع باید خرما پنج روز بمونه اگ قناعت نکنی دیگ هیچی نمیخرم چن روز پبش زنگ زد  به من جواب ندادم  بعد گفتم مهمون داریم اونم انگار شک کرد ک من دروغ میگم بعد گف ماه پشت ابر نمیمونه این نشونه های بددلی میگ خودت تنها نباید بری بیرون یجوریه 

اولین اشتباه از جایی شروع شده ک میدونستی نامزدت چه اخلاقی داره باهاش بحث کردی از این نکات ریز راحت ...

درسته اخه همه چی تموم شده الان ولی ب نظر شما الان این اقا بی احترامی می‌کنه بعدنم میکنه دیک ب نظرتون این ازدواج اخرش خوشه

اینم همینطوره میگع باید خرما پنج روز بمونه اگ قناعت نکنی دیگ هیچی نمیخرم چن روز پبش زنگ زد  به ...

اکثرا به کم بد دل هستن، ولی اینکه واسه شارژ 5 تومنی و یه بسته خرما حساب آدم پس بده خوب نیست، اینکه عفت کلام نداشته باشه و به بزرگتر از خودش فحش بده، خوب نیست، هر آدم سالمی فرق بین فحش و شوخی رو میفهمه، الان شما با مادرش از این نوع شوخی کنی، خوشش میاد، منم شوهرم غیرتی هست ولی راجع به هزینه و خورد خوراک و پول، اصلا ازم سوال نمیکنه

اکثرا به کم بد دل هستن، ولی اینکه واسه شارژ 5 تومنی و یه بسته خرما حساب آدم پس بده خوب نیست، اینکه ع ...

مثلا غیرتی ینی چی منه بدبخت  بخاطر اینکه جدا شدم میترسم تو دوباره ازدواج نکنم برا همین انقد منت کشی نامزدم کردم بعد همسر شوا تو اعبانیت ب مادرتون یا خانوادتون یا خودتون بی احترامی نکرده

درسته اخه همه چی تموم شده الان ولی ب نظر شما الان این اقا بی احترامی می‌کنه بعدنم میکنه دیک ب نظرتون ...

کسی ک راحت به ادمای اطرافش بی احترامی میکنه براش عادت شده اینکار حتی ناخواسته انجام میده و اون لحظه خودش شاید متوجه نشه ک چقد کارش زشته بعدش میگه شوخی کردم این شمایی ک واکنشت مهمه اگه چندبار بی احترامی ببینی و بعدش بری‌ از دلش هم دربیاری یعنی داری بهش اجازه میدی بهت بی احترامی کنه دفعه دیگه شوخی کردم هم نمیگه انقد محکم در مقابل بی احترامیش وایستا ک مراقب رفتارش‌ باشه اگه دیدی بازم انجام میده تو انتخابت تردید کن...