2777
2789
عنوان

نامزدم

461 بازدید | 63 پست

خانوما تاپیک قبلمو خوندید بزارید با جزییات  بگم  دیشب داشتیم با نامزدم حرف میزدیم گفتم شارژ ندارم  بفرس گف دیشب برات فرستادم چیکارش کردی گفتم با خالم حرف زدم  خالمم عزاداره  بعد گف خب می‌گفتی ب خالت پنج تومن شارژ بفرسته بعد دید من بدم میاد گف شوخی کردم  بعد منم طلبکار شدم مادرم همیشه نامزدم چیزی میگف میکف اره حق با توعه هیچوقت نگف حق با دخترمه حالا دیشب مادرم پسرم این حرف بد بوده اونا عزاردارن این جور شوخی ها خوب نیست یهو داد زد سر مادرم و گف زنیک بی عقل وبی احترامی ب مادرم و من و داداشام کرد  بخدا مادرم با زبان‌خوش گف  حالا گفته تموم شده حق با کیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر نامزدت بی ادب و خسیس هست و از احترام به بزرگتر چیزی نمیدونه، عفت کلام نداره! مطمئنی می‌خواهی‌، من همیشه قبص تلفنم رو شوهرم میده،. یه بار نمیگه با کی حرف زدی، همه ی هزینه های من و خونه رو میده، یه پولی هم بهم میده، نمیگه یا پولت چیکار کردی، تا به حال به خانواده ام بی احترامی نکرده چون بهش گفتم خط قرمزم خانواده ام هست، این تو نامزدی برای یه شارژ 5 تومنی اینکارا رو میکنه، من باشم بهم میزنم اینا نشانه هست، 

چقدر نامزدت بی ادب و خسیس هست و از احترام به بزرگتر چیزی نمیدونه، عفت کلام نداره! مطمئنی می‌خواهی‌، ...

بعد میگ شوخی کردم  میگم اخه بخدا مادرم خیلی دوسش داشت انقد گف گمشو  اشغال انگار دنبال بهونه بود