2821
2789
آزاد آخه  من‌ دوستم دولتی رو ول کرد رفت آزاد علوم تحقیقات الان با اینکه ترم شروع شده میگه مهم ...

چ ربطی داره خودش شل گرفته

من از رشتم متنفررررم تو تهرانی؟ ینی میری خابگاه کرونا تموم بشه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چ ربطی داره خودش شل گرفته من از رشتم متنفررررم تو تهرانی؟ ینی میری خابگاه کرونا تموم بشه؟

میگه کاری ندارن می خونی نمی خونی مال ما دیر بفرستی به فنا رفتی

تهران ساکنم بله دیگه کرونا بره یا برم خوابگاه یا خونه بگیرم یا کلا انتقالی بگیرم

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
میگه کاری ندارن می خونی نمی خونی مال ما دیر بفرستی به فنا رفتی تهران ساکنم بله دیگه کرونا بره یا بر ...

بعد ی سوال 

بازار کار رشتتون چطوره من واقعا نگران کارشم

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒
بعد ی سوال  بازار کار رشتتون چطوره من واقعا نگران کارشم

تو اکثر کارخونه ها احتیاج هست به عنوان ناظر کیفی 

با نرم افزار های مختلف رو هم بلد باشه و تو کارآموزی خوب باشه

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
ببین اصلا اگه از بارداریم بگم برات سرت سوت میکشه ی هفته ی هفته بستری بودم اینم آخرش

خوشبحالت اخراشی من هنوز ۳ماهمه 😢

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑
تو اکثر کارخونه ها احتیاج هست به عنوان ناظر کیفی  با نرم افزار های مختلف رو هم بلد باشه و تو ک ...

نمیدونم توایران ک رشته های مهندسی انگار هیچ اصلا

این دوتا پسرخاله هاشو دامادشون تو شرکت پتروشیمین اون یکی پسرخالشم رئیس پالایشگاه اصفهانه خودش که میگه نگران کارم نباش ولی بازم نمیشه حساب کشید 😑

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒
نمیدونم توایران ک رشته های مهندسی انگار هیچ اصلا این دوتا پسرخاله هاشو دامادشون تو شرکت پتروشیمین ا ...

ایران هم اگر کار بلد باشی میشه سرکار رفت 

ولی من هدفم بورسیه گرفتن هست

وااا همسایه اومده دم در چی میگه؟😐 نمیفهمه بچه اس؟ التماس دعاااا

بله اومد ولی 

برا کمک 

گفت اگه لازمه ببریمش دکتر 

بعدش پسرم حواسش پرت شد گریه ش بند اومد.

حاجت روا بشی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
چه همسایه بیشعوری ... خب بچه گریه میکنه پدرو مادر اگه بتونن ساکتش میکنن چه بی شعور و بیفرهنگه که می ...

عزیزم 

اومد اگه لازمه کمک کنه 

ما ماشین نداریم 

گفت اگه جاییش درد میکنه یا مریضه  ببریم دکتر. 

همسایه خیلی خوبین.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز