2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم ده تا دوازده خوابیدم😂

😂

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️
چ‌میخونی

مهندسی شیمی عزیزم

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
پسرم ساعت ۳ بیدار شد جیغ و گریه  تا ساعت ۴😥😥😥 طفلک همسایه پایینی هم بیدار شد اومد دم در&nb ...

چه همسایه بیشعوری ...

خب بچه گریه میکنه پدرو مادر اگه بتونن ساکتش میکنن چه بی شعور و بیفرهنگه که میاد تذکر میده . انگار پدر مادر بچه رو ول میکنن تا جیغ و داد بکشه

خوش بحالت🥺 من از رشتم متنفرم زوری دارم میخونم

مگه چیه عزیزم

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
مهندسی شیمی عزیزم

عه دوس پسرمنم مهندسی شیمی قبول شد چطوره سخته آسونه ؟کدوم دانشگاهی

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒
عه دوس پسرمنم مهندسی شیمی قبول شد چطوره سخته آسونه ؟کدوم دانشگاهی

سخت بودن که آره چز مهندسی های سخت محسوب میشه من‌ گیلان روزانه هستم 

بگم شناخته میشم ولی از رشتم بدددم میاد اصلا فکر نمیکردم اینجوری قبول شم اشتباه کردم ازاد ثبت ن ...

آزاد آخه 

من‌ دوستم دولتی رو ول کرد رفت آزاد علوم تحقیقات الان با اینکه ترم شروع شده میگه مهم نیست تکلیف بفرستم یا نه درس هم نمی خونه 

سخت بودن که آره چز مهندسی های سخت محسوب میشه من‌ گیلان روزانه هستم 

ب سلامتی گلم موفق باشی❤💋

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒
ب سلامتی گلم موفق باشی❤💋

ممنون شما هم همینطور 

الهی منم هفته ی۳۸ خدا میدونه از دیروز صبح سردرد داشتم تا ساعت ۴صبح دیگه امونم برید ی قرص خوردم م ...

بارداری همش دردسره😢

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑