2777
2789
عنوان

مامان خوب بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 20 پست
❤️❤️😘

😘❤

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز دلم حتما دلت پره میفهمم ولی شاید اونم شرایط بچگی خودش تعریفی نداشته تو سعی کن خودت برای خودت ما ...

اتفاقا خیلی شرایط خوبی داشته 

پدرم میلیاردر اما لباس هام از دم همهههههه کهنه و غذای خوب برای پدرم بود فقط .خدا ازش نگذره که هم جسمم و هم روحم رو مریض کرد .منو فقط برای کار کردن میخواست .خدا رو شکر تقریبا قطع رابطه م باهاش

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
اتفاقا خیلی شرایط خوبی داشته  پدرم میلیاردر اما لباس هام از دم همهههههه کهنه و غذای خوب برای پ ...

چی بگم شرایطتو نمیدونم 🙏 گفتم پس خودت واسه کودک درونت مادری کن

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜
چی بگم شرایطتو نمیدونم 🙏 گفتم پس خودت واسه کودک درونت مادری کن

همین کار رو دارم میکنم .وگرنه تا الان توی تیمارستان بودم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹