2777
2789
عنوان

خیانت

423 بازدید | 39 پست

سلام دوستان عزیزم،یه سوال اگه خدای نکرده داداش وزنداداشتون باهم مشکل داشته باشن بعدازهم جدابشن بعدش بفهمیدکه شوهرخواهرتون رفته زن برادرزنشوگرفته چیکارمیکنیداگه جای اون زن باشیدکه شوهرش مخفیانه بهش خیانت کرده‌.یااینکه مطمئن باشیدقبل اینکه زنه ازشوهرش جدابشه باشوهرخواهرشوهرش رابطه داشته

مگه داریم مگه میشه 

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدا میشم

از کی؟!   شوهر خواهرش  زن داداشمو گرفته ، به شوهر این چه خخ

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  

من میرم به خواهرم و برادرم میگم .چون داماد رفته عروس سابقه گرفته اولا سر زنش هو اورده دوما تابلوه که همون موقع که زنه داداشه بوده اینا باهم بودن .رسما عروس و داماد باهم بودن .

ابرو جفتشونم تو فامیل هاشون میبرم .این بدترین نوع خیانته نمیشه تحمل کرد

زنه خودش شک نمیکنه که شوهرش بازن داداشش رابطه داره اماهمه فامیل شک میکنن میرن دنبال مرده میبینن توی یه خونه ای داره میره بعدچنددقیقه میفتن توی خونه میبینن بععععله مرده وزنه کنارهم نشستن